Juryen til Packnorth Awards 2022 er klar

PUBLICERET: 12 May 2022
OPDATERET: 12 May

Der er 35 forskellige emballagekategorier at vælge imellem, hvis man vil deltage i konkurrence Packnorth Awards. Alle deltagere får feedback på, hvordan produktet er vurderet på de fire kriterier juryen anvender.

Ulla Risager er lektor på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole.

Der er fem dommere i juryen. De kommer fra nordiske universiteter, organisationer og rådgivningsvirksomheder og repræsenterer stærke kompetencer inden for de områder, som produkterne vurderes på.

Tovholder er Bo Wallteg, som er indehaver og redaktør af magasinet Nordemballage og packnews.com samt medstifter af Packnorth Awards. Han suppleres i Sverige af Felix Helander, som er selvstændig strategikonsulent for emballage- og fødevareindustrien.

Fra Lund universitet kommer Katarina Elner-Haglund. Hun er adjunkt i designvidneskab og underviser i produktudvikling. En af hendes pointer er, at man gennem kloge materialevalg både kan skabe produkter med smarte funktioner og som samtidig kan indgå i cirkulære kredsløb.

Fra Danmark kommer Ulla Risager som lektor på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole. Hun forsker og underviser bl.a. i emballagedesign og har en baggrund som grafisk formgiver, art director og fotograf.

Carsten Bøg er leder af Grakoms afdeling for CSR og miljø.

Endelig er der Carsten Bøg. Han er med til at udvikle kriterierne for Svanen. I dagligdagen er han leder af danske Grakoms afdeling for CSR og miljø. Med 30 års erfaring rådgiver han den grafiske industri og emballageindustrien om bæredygtighed, livscyklusanalyser og ressourceforbrug og deltager ofte i den offentlige debat med artikler om disse emner.

Det kan indsendes bidrag til konkurrencen frem til den 1. august 2022. Prisuddelingen finder sted på Scanpack-messen den 4. oktober. Messen foregår i Göteborg. Du kan læse mere samt tilmelde dig konkurrencen her.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Bording overtager Formegon

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i Formegon, som er en uafhængig totalleverandør indenfor grafisk design, grafisk produktion, digital produktion, events og merchandise.
formegon_bording

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01