Unge i den grafiske industri, kan vinde €3.000

PUBLICERET: 22 February 2021
OPDATERET: 22 February

Siden 2017 har Intergraf stået bag prisen Young Talent Award som uddeles til en ung i den grafiske industri, der med et projekt, en opgave eller lignende, bidrager til innovation og kreativitet i den grafiske branche.

Det er tanken at belønne de bedste ideer og skabe en platform for den næste generation af grafiske fagfolk til at dele deres synspunkter. Indlæg bedømmes af et ekspertpanel, hvor vinderen får €3.000 samt æren og et diplom.

Indsendelsesfristen er forlænget, fordi man i år har modtaget meget få ansøgninger. Så er du ung (under 25) og har lavet en god opgave, kan du med fordel indsende en ansøgning. Der er en god chance for at vinde.

Hvis du kender en som er i den danske grafiske industri, det kan være en medarbejder, elev, studerende eller lignende, så giv dem en opfordring til at indsende en ansøgning.

Oplysninger om ansøgning

Skriv en ansøgning på 2-5 sider på engelsk til Beatrice Klose, bklose@intergraf.eu. Ansøgeren må gerne levere visuelle elementer til opgaven.

Kandidater til Intergraf’s 2021 Young Talent Award anmodes om at indsende deres ideer til følgende to spørgsmål:

  • Hvordan vil print udvikle sig i fremtiden?
  • Hvilket slags arbejdsmiljø leder du efter? Hvordan kunne et trykkeri levere dette?

Du kan læse mere om de specifikke krav til årets opgave og ansøgningskriterier her.

Deadline er den 31. maj.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Bording overtager Formegon

Kommunikations- og marketinghuset Bording Danmark A/S fortsætter oprustningen. 1. september overtages alle aktiviteterne i Formegon, som er en uafhængig totalleverandør indenfor grafisk design, grafisk produktion, digital produktion, events og merchandise.
formegon_bording

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01