HP introducerer fem nye Indigoer forud for Drupa

PUBLICERET: 29 March 2016
OPDATERET: 29 March

HP har netop annonceret, at de kommer til at vise ikke mindre end fem nye Indigoer på Drupa. Det er de arkfødede HP Indigo 12000, 7900 og 5900, HP Indigo 50000, der printer B1 ark i overstørrelse dupleks og HP Indigo WS 6800p specielt beregnet til det fotografiske marked. Oven i dette kommer de med en opdateret version af HP Indigo 20000, der nu er udstyret til kommercielt tryk.

HP introducerer også tre nye Page Wide inkjet maskiner som er høj volumen rullebaserede maskiner. De kommer til at hedde T490HD, T490MHD og T240HD. Det er Det nye er HD tilføjelsen, som betyder, at HPs High Definition Nozzle Architecture (HDNA) nu også anvendes i de maskiner med både højere hastighed og ikke mindst kvalitet til følge. Ifølge HPs egne undersøgelser overgår kvaliteten offset ved anvendelse af HPs HDNA.

Den nye T490HD kan levere over 300 meter i minuttet i performance mode, hvilket er en 67 pct. forbedring i forhold til HP PageWide T410, der gør den til markedets mest produktive inkjet maskine. I quality mode er hastigheden 150 meter i minuttet.

De nye maskiner vil blive vist på Drupa og vil være tilgængelige fra anden halvdel af 2016. Muligheden for at opgradere eksisterende udstyr med de nye funktioner vil ligeledes være muligt i løbet af anden halvdel af 2016.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01