Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 June 2022
OPDATERET: 29 June

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.

Tag med til Burning Man – et fantasifuldt foredrag med Janne Høgshøj – Burning WoMan. Janne, der lige inden messen er kommet hjem fra sin 3die tur til Burning Man, holder et flot, inspirerende og lærerigt rejseforedrag om sin deltagelse på Burning Man i 2012, 2017 og 2022. Burning Man i Nevadas ørken er verdens mest kreative 7-dages fantasi- og innovationslejr, minisamfund og oplevelsesøkonomiens vugge med fokus på opfindelser, kunst, design, arkitektur og vidensdeling.

10 typer af innovation

Og har du lyst til at kombinere det super kreative med det innovative, så finder du også den mulighed på Sign&Print seminarscenen, hvor Michael Abildgaard fra DMJX står for foredraget: Ti typer af innovation” (Larry Keeley), der er et værktøj til at udvikle din virksomhed inden for 10 områder.

Du finder hele seminarprogrammet her.

Udstyr, der giver nye muligheder

Udstillerne har også meget, du kan studere på deres stande.

Hos Konica Minolta kan du blandt andet opleve deres Accuriopress C 14000, der er en modulært opbygget toner-baseret produktionsprinter til det kommercielle marked i +A3-format (33*48 cm) med en produktionshastighed i simplex/duplex-trykning på 140 A4 kopier per minut (A3: 80/min). Maskinen kan tilmed producere ark på 33×64 cm, som resulterer i et 6 side A4-produkt. Der kan tilvælges forskellige pålægger alternativer, ligesom integreret færdiggørelse med klammehæftning eller klæbebinding og skæring kan tilvælges. Der kan trykkes på materialer på mellem 52 og 450 g/m2.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6