Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.

– Med de mange nye produkter i vores portefølje, kan vi løse næsten hvilken som helst udfordring vores kunder måtte have. Fokus skal være på effektivisering og automatisering, hvor vi kan vise, at integrationen mellem EFI-ripperne og printerne nu strækker sig helt ud i efterbehandlingen. Det være sig visitkortudskæring, bukkestreger, kiss-cut og udstansning og meget mere. Sammen med vores nuværende samarbejdspartner EFI, vil vi på messen vise løsningsmuligheder, der ikke tidligere har været mulige. siger Jan Brændholt.

Måske vil nogle af de andre printerleverandører kigge lidt mindre Ricohs vej, når det kommer til efterbehandling. Men for kunderne bliver det en stor fordel, at de kan samle deres indkøb et sted, ifølge Jan Brændholt. Han siger, at stadigt flere kunder ønsker at samle deres indkøb hos færre leverandører og med overtagelsen af Quadient og deres mange agenturer, står Ricoh utrolig stærkt i det billede.

Jan Brændholt fortæller også, at de er ved at udvikle nogle serviceaftaler som giver meget større fleksibilitet for kunderne, både hvad angår indhold og skalerbarhed.

– Vi skaber nogle ”multi-service” aftaler som kan indeholde alt fra software, printere og efterbehandlingsudstyr, hvor man kan vælge hvilke dele man vil have med, og nemt op- og nedskalere, hvis behovet opstår. Man er ikke bundet af lange faste aftaler, fortæller Jan Brændholt.

De har endnu ikke lagt Quadients showroom sammen med Ricohs showroom, så Sign Print & Pack-messen kan meget vel blive første gang, hvor man kan se hvordan integrationen fungerer i praksis.

Messen afholdes den 14.-15. september i Odense Congress Center.
Du kan gratis tilmelde dig her

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.