Agfa sælger deres offset-division

Billedet er lånt hos Agfa.

Agfa-Gevaert Group og AURELIUS Group har underskrevet en købsaftale som omfatter salget af Agfas offset-division. Agfa skriver i en pressemeddelelse:

Inden for rammerne af sin igangværende transformationsproces har Agfa-Gevaert-koncernen underskrevet en aktiekøbsaftale med AURELIUS Group om salg af sin Offset Solutions-division. I henhold til aftalens vilkår ville AURELIUS Group erhverve Offset Solutions-divisionen til en virksomhedsværdi på 92 millioner euro, med forbehold for sædvanlige justeringer af arbejdskapital og finansiel nettogæld samt minoritetsandele og nettopensionsgældsfradrag.

Offset Solutions-divisionen er en global leverandør til offsetbranchen, der tilbyder kommercielle, avis- og emballagetrykkerier integrerede prepress- og printløsninger.

Den foreslåede transaktion er underlagt sædvanlige medarbejderes informations- og høringsprocesser, myndighedsgodkendelser og lukkebetingelser. Begge parter sigter mod at gennemføre transaktionen i løbet af første kvartal af 2023.

Pascal Juéry, administrerende direktør for Agfa-Gevaert-koncernen, siger:
– Det forventede salg af Offset Solutions-divisionen er et vigtigt skridt i vores igangværende transformationsproces. Det vil gøre os i stand til at øge vores fokus på vores vækstvirksomheder, hvilket er afgørende for vores fremtidige succes på vores markeder. Efter at have undersøgt alle muligheder, mener vi, at den foreslåede transaktion er den bedst mulige løsning for alle interessenter: medarbejderne i divisionen, kunderne i offsetbranchen og vores aktionærer.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.