Prinfo får ny partner

PUBLICERET: 30 March 2023
OPDATERET: 1 April
Fra venstre: Jan Kloster & Stig Madsen, Tarm Bogtryk, Jesper Daugaard Prinfo Denmark, Morten Hansen & Arne Kousholt, Tarm Bogtryk. Foto: Pressefoto

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner per 1. april 2023.

Der er tale om Tarm Bogtryk A/S der indtræder i kæden, og dermed styrker kædens værditilbud indenfor produktion af offset- og digitale tryksager.

Adm. direktør for Prinfo Denmark A/S, Jesper Daugaard, udtaler:
– For første gang i næsten fire år kan vi præsentere en ny partner, hvilket er en vigtig del af vores strategi for fremtiden, fordi vi ønsker at holde fast i vores position som én af Danmark største leverandører af tryksager, både indenfor offset og digitaltryk.

Prinfo-kædens partnere omfatter kompetencer der spreder sig over kreativt design, grafisk produktion i offset- og digitaltryk, storformat og in-store til kuvertering og tredjeparts logistik.

– Med tilgangen af Tarm Bogtryks 12 kompetente medarbejdere, samt en dedikeret ejerkreds med stor erfaring indenfor grafisk produktion, er jeg slet ikke i tvivl om at Prinfo fremadrettet står endnu stærkere på det danske marked for grafisk kommunikation, udtaler Jesper Daugaard.

Efter 1. april 2023 består Prinfo af 13 partnere med en samlet omsætning på +600 millioner danske kroner, og mere end 450 medarbejdere fordelt på 17 produktion- eller salgsstedet i Danmark.

Læs videre

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel

Prinfo Danmark sætter fokus på mental trivsel på medlemmernes arbejdspladser under projektnavnet #OnePrinfo.
trivsel

Fusion resulterer i dansk produktion med lokal identitet

Fusionen mellem V1 Printcompany og Bannerkompagniet ApS er fra juni 2024 en realitet.
Lasse Kahr og Morten Frtiz

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01