Ny hurtig AccurioPress C7100-serie med fuld efterbehandling

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 9 June 2021
OPDATERET: 9 June

Konica Minolta introducerede deres nye AccurioPress C7100-serien på et internationalt Zoom-pressemøde mandag den 7. juni. Der blev vist en digital printer fyldt med ny teknologi, som giver brugerne flere forretningsmuligheder. Fra intelligent automatisering og forbedret efterbehandling til fin kvalitet, god kapacitet og en holdbarhed, der giver kunderne mulighed til at udvide deres forretning. C7100-serien følger efter AccurioPress C6100, som vandt god indpaning på markedet. C7100 med 100 sider pr. minut og AccurioPress C7090 kører med 90 sider.

Kvalitet

Konica Minoltas seneste Simitri V-toner er miljøvenlig og udviklet med fokus på ydeevne. Sikrer lav vedligeholdelse og god kvalitet på et bredt medieudvalg op til 400 g / m2. Kombineret med en outputopløsning på 3.600 dpi / 2.400 dpi opnås flotte resultater fra selv de lange kørsler.

Enkel

Med auto-duplex bannere op til 900 mm og fleksibiliteten til at håndtere prægede og strukturerede medier er håndteringen af maskinerne så enkel, at selv de mest komplekse projekter kan køres af bare en enkelt operatør.

Automatisk

Ved med det samme at registrere den nøjagtige lagerbeholdning reducerer den valgfri intelligente mediesensor IM-101produktionstiden. På samme tid sikrer den valgfri IQ-501 Intelligent Quality Care Unit perfekt konsistent farvekvalitet og front-to-back-registrering på hvert job i realtid. Uden genkalibreringer eller inspektioner midtvejs drager brugerne fordel af at udskrive billeddata, der nu kan sammenlignes med scanningsdata fra IQ-501 med inspektion af VDP (realtidsvariabelt data). Det kan inspiceres for ændringer i tekst og billeder med farve i realtid og justering af registrering.

Efterbehandling

Som med hele AccurioPress-porteføljen tilbydes en bred vifte af efterbehandling og andre funktioner udover brochurefremstilling, hæftning, perfekt indbinding og trådbinding. Konica Minoltas TU-510, verdens første inline-skæreefterbehandler, der med succes blev introduceret med C14000-produktionsprinteren til store volumener, fås til AccurioPress C7100-serien. TU-510 er en trimmer og falser med fire kanter, der muliggør understøttelse af full-bleed til lange ark, pjecer, direct mail og dedikerede muligheder for at skære visitkort.

Holdbarhed

Pålidelighed skaber lønsomhed. Blandt de nye teknologier, der er indbygget i maskinen, er en mere smurt tromle, dobbelte koronatråde med automatisk rengøring, en optimeret papirtransportløsning og et dobbelt svingregistreringssystem for forbedret papirkompatibilitet og fremføringsnøjagtighed.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01