Canons nye varioPRINT iX indtager Europa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 June 2020
OPDATERET: 8 June

Canon har allerede modtaget de første  europæiske ordrer på den helt nye inkjet-arkproduktionsprinter varioPRINT iX-serie, som blev lanceret for et par måneder siden.

De grafiske virksomheder, der har investeret i den nye varioPRINT iX, fremhæver printerens kvalitet, produktivitet og omfattende medieudvalg, som deres primære begrundelser for at investere i den nye løsning. varioPRINT iX giver mulighed for at producere en bredere vifte af applikationer og udvide deres produktudbud. varioPRINT iX-seriens rentabilitet i forhold til ‘liquid toner’-maskiner har også været en afgørende faktor i købsprocessen. Så afgørende at nogle af kunderne allerede overvejer at anskaffe flere enheder.

Første installation fører til flere vækstmuligheder

Den hollandske printvirksomhed Kampert-Nauta er den allerførste kunde, der installerede en varioPRINT iX3200. Virksomheden fremstiller en bred vifte af applikationer og har en stor kundebase i både Holland og Belgien, herunder store print-webshops og detailkæder.

Richardt Kampert

Kampert-Nauta har ambitioner om at udvide sin online-forretning i hele Europa, og med den nye printer ønsker de at konsolidere den digitale produktion og flytte applikationer som brochurer, foldere, reklamer og lykønskningskort over til den nye inkjet-platform.

Og for denne del af forretningen betyder investeringen mere end teknologiske fordele. Virksomheden fremhæver, at relationen med Canon var en medvirkende faktor i beslutningsprocessen, eftersom Canons team tog sig tid til at forstå forretningen og tilbød rådgivning og træning for at støtte Kampert-Nautas vækst.

– Vi var solgt med det samme, da vi så, hvilke muligheder varioPRINT iX-serien kunne tilbyde os. Printeren leverer høj kvalitet på kraftige medier, uden at det har nogen indvirkning på produktiviteten. Vi vil gerne fremstille små oplag, uden at vi behøver videresende højere omkostninger til vores kunder. Med varioPRINT iX3200 kan vi håndtere mindre og mere alsidige job på en rentabel måde. Vi glæder os til at g

øre indtryk på vores kunder med printerens højkvalitets-output, fortæller adm. dir. Richard Kampert.

Hans Dalmeijer fra Canon

– Vi er meget glade for at se, at varioPRINT iX-serien allerede er blevet taget meget godt imod på det kommercielle printmarked siden dens lancering for næsten to måneder siden. Hos Canon er det vores prioritet at kunne levere løsninger, der udvikler sig i takt med efterspørgslen på markedet, og vi vil tilbyde vores kunder den allerhøjeste imagekvalitet, produktivitet og driftssikkerhed, samtidig med at de ikke behøver gå på kompromis med rentabiliteten og medievalg. Ud fra den kunde-feedback, vi har fået indtil i dag, forventer vi, at flere kunder vil få øjnene op for, hvad denne printer kan gøre for deres virksomhed, og hvilke vækstmuligheder den kan skabe. På dette marked er digitale inkjet-løsninger både nutidens og fremtidens teknologi, lyder det fra Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01