Se videoer om Lakrids by Bülows etiketter og vikiallos markedsføringsværktøj

PUBLICERET: 10 March 2020
OPDATERET: 10 March

Lakrids by Bülow har deres helt eget etikettrykkeri, vikiallo har et helt nyt markedsføringsværktøj til dekorationsfolier og L-shopteam har en formidabel logistikopsætning. I tre nye videoer kan du se, hvordan det fungerer. Print og Medier har åbnet for, at alle der har noget på hjertet, kan vise deres video på vores hjemmeside. Det har bl.a. Domino Systems, vikiallo og L-shopteam benyttet sig af, og du kan se deres videoer på vores videoside.

Gå til videosiden

Print og medier vil løbende lave små redaktionelle videoproduktioner, men de vil blive krydret med videoer fra leverandører og grafiske virksomheder, der har en historie at fortælle.

Du kan også vise dine videoer her. Ikke-kommercielle videoer kan uploades gratis. mens videoer med et kommercielt budskab koster 2.500 DKK eks. moms. Det er redaktionen der beslutter, om videoen har et kommercielt budskab. I tvivlstilfælde vil du blive kontaktet.

Videoer kan uploades ved at klikke på knappen “Tilføj Video” på videosiden. Efter redaktionel godkendelse vil videoen blive tilgængelig.

Bemærk:
Videoen skal naturligvis være relevant for målgruppen, og ikke indeholde sprog eller billeder der kan være stødende, være nedladende eller på anden måde upassende. Det er redaktionen der afgør, om videoerne er egnede.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01