William Skilte køber InSign Skilte

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2019
OPDATERET: 21 May

William Skilte er en gammel velrenommeret Randersvirksomhed, som drives og ejes af Mette Brock Tindbæk og Jeppe Arbjerg. De har en sund forretning og en stille og fornuftig udvikling. Men så for nogle måneder siden fik de en henvendelse fra ejerne af InSign Skilte, der også har til huse i Randers om muligheden for en eventuel fusion af de to virksomheder som optakten til et langsomt generationsskifte.

InSign Skilte ejes af Bjarne Johnsen og Steen Johnsen. Sidstnævnte har også Johnsen Graphic Solution i Grenå, der tilbyder løsninger inden for reklame, tryk (men ikke i store formater) og lager/logistik.

Den lille køber den store

Bjarne Johnsen er i sin tid udlært hos William Skilte

Bjarne Johnsen er i sin tid udlært i William Skilte, så der var tætte bånd mellem de to virksomheder, så det var ikke så mærkeligt, at det netop var William Skilte, der blev kontaktet.

Men det var måske lidt i den omvendte verden, at InSign Skilte, der med otte medarbejdere er noget større end William Skilte med 5 medarbejdere, henvendte sig til ”lillebroren”. Hos William Skilte skulle de også lige ”tygge” lidt på henvendelsen, som i første omgang gik på en fusioneret virksomhed med fire ejere, de to fra William Skilte og de to fra InSign Skilte.

– Det endte med, at vi foreslog, at det var os, Mette og jeg, der købte aktiviteterne i InSign Skilte, fortæller Jeppe Arbjerg.

Flytter sammen i InSign Skiltes lokaler

William Skilte bor i lejede lokaler, hvor lejekontrakten er ved at udløbe, så det kunne passe med at William Skilte flyttede deres produktion til InSign Skiltes kun 10 år gamle bygning, der er opført af Bjarne Johnsen, netop med henblik på en skiltevirksomhed. Så per 1. juni, som er datoen for overtagelsen af aktiviteterne – og alle otte medarbejdere – i InSign Skilte, lejer William Skilte bygningen, og flytningen begynder så småt at finde sted. Willaim Skilte overtager også en del af produktionsudstyret i InSign Skilte.

Bjarne Johnsen fortsætter også i virksomheden som projektleder og sælger.

William Skilte får en hurtigere vækst end planlagt

– Vi ser frem til at skabe en sund virksomhed. Og til at kunne vækste hurtigere end planlagt. Vi glæder os også til at kunne tilbyde vores kunder noget mere, som nu er muligt med ressourcerne og kompetencerne i InSign Skilte. Det bliver også spændende at lære at håndtere de større kunder, der er i InSign Skiltes regi, fortæller Jeppe Arbjerg.

Den nye virksomhed drives videre under navnet William Skilte.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01