Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

PUBLICERET: 18 January 2023
OPDATERET: 18 January
Foto: Macrodot pressebillede

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign (ifølge CVR-registret).

Macrodot A/S er under konkursbehandling og har skiftet navn til Aktieselskabet af 20. december 2022. Firmaet søgte ihærdigt at vende skuden det sidste års tid, men måtte give op kort før nytår.

Nyt firma – nye tider

Nu genopstår Macrodot med tilføjelsen 2.0. I en pressemeddelelse skriver de, at de har været igennem en form for selvransagelse og et behov for at kigge sig selv i sømmene, for at ændre på de ting som eventuelt ikke måtte fungere, og fortsætter:

– Det er ingen hemmelighed at markedet de sidste år har flyttet sig, og vi har i perioder måtte kæmpe for at følge med. Sammen med de seneste års pandemi og diverse nedlukninger har det været svært for os at finde fæste, og det har betydet at vi ved sidste års udgang måtte lukke ned for at genstarte virksomheden.

– Vi er ude på den anden side og er sammen med vores nye strategiske partner sikre på, at 2023 byder på noget godt, hvor vi skal fortsætte udviklingen fra slutningen af 2022. Macrodot 2.0 har allerede vist sig at være en god beslutning og er også en af grundene til at vi fortsat ser lyst på fremtiden.

Sean Jälpelt Holm fortæller, at investoren har en stor produktion af tekstiler til bannere, beachflag m.m. i Polen og at det giver Macrodot et meget bredere sortiment end hidtil. Derudover fortsætter de forhandlingen af de produkter, man hidtil har kunnet få hos dem.

Han siger:
– Vi kører samme koncept som tidligere med 100% fokus på forhandlere. Med vores nye investor får vi et bredere sortiment og musklerne til at udvikle os i en mere digital retning. Digitaliseringen skal gøre det enklere at bestille og eliminere fejl. Så vores første milepæl er, at vi i år skal nå den samme omsætning, som vi havde sidste år, men nu i en ny og slankere opsætning.

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen