Carl Jensen A/S opruster i vest

PUBLICERET: 2 April 2023
OPDATERET: 2 April
Indehaveren af Carl Jensen A/S, Paul Henrik Müller (tv), og Chrstian Heibroch. Foto: Søren Winsløw

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.

Den 11. april indtræder Christian Heibroch som ny salgsansvarlig for Fyn og Jylland. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Hexis og har tidligere arbejdet for bl.a. MAP Danmark, Igepa og Foliekniven.dk.

Paul Henrik Müller, der ejer Carl Jensen A/S, siger:
– Vi har længe haft en ambition om at blive mere synlige vest for Storebælt. Der er, efter min bedste overbevisning, et stort potentiale der. Christian er et kendt ansigt i branchen og har et godt rennomé, så jeg ser virkelig store muligheder i at have ham med på holdet.

Carl Jensen har eksisteret siden 1875 og har været samarbejdspartner med forskellige segmenter i den grafiske branche. Siden 2015, hvor Paul Henrik Müller overtog virksomheden, hvor der blev sat fuld fokus på skiltebranchen og visuel kommunikation.

– Vi har stille og roligt drejet skuden fra at være leverandør til primært bogbinderibranchen, til i dag, hvor vi kan levere alt til skiltebranchen – nu også med flatbed efterbehandlingsmaskiner. Vi startede med folier og fik både 3M og Avery ombord. Herfra har det bare udviklet sig, så vi nu kan også kan levere alle former for plader – også forarbejdede, hvis kunden ønsker det, fortæller Paul Henrik Müller.

Paul Henrik Müller fortæller, at valget af Christian Heibroch hænger godt sammen med deres strategi om at være mere end en leverandør. Han siger:

– Vi skal kunne rådgive på et højt fagligt niveau, ikke mindst omkring den grønne dagsorden, hvor intet bare er sort eller hvidt. Det handler fx ikke kun om, hvor vidt noget kan genbruges eller om det indeholder PVC, men også om, hvor materialerne hentes. Her har vi fokus på både arbejdsforhold og afstande. Alle vores composit-plader produceres fx i England og vi køber ikke plader, hvor vi ikke kan garantere gode arbejdsforhold.

Christian glæder sig til at starte i en familieejet virksomhed, hvor den daglige ledelse også er dem ”med hånden på kogepladen”. – Det giver et engagement og omstillingsparathed, som jeg finder tiltrækkende, siger han afslutningsvis.

Læs videre

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Vikiallo udvider supportklubben

Med nye tiltag forsøger Vikiallo at skabe en tættere kontakt til deres kunder. Men hvad går deres supportklub egentlig ud på?
Åbenthus

Johnsen byder velkommen til ny Key Account Manager

– Thomas vil kunne bidrage væsentligt og blive en uvurderlig ressource for vores virksomhed og spille en vigtig rolle i vores salgsteam, siger Steen Johnsen.
Thomas Skytte

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01