Custmo bliver forhandler af storformatudstyr

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2019
OPDATERET: 21 May

Custmo, der er kendt inden for service af trykkeriudstyr, blev tidligere i år sammenlagt med Piculell, der bl.a. forhandlede Komoriudstyr. De to virksomheder drives nu under navnet Custmo, og ejerne er Claus Hansen og Kenneth Nielsen. Claes Piculell har også fortsat en ejerandel i virksomheden, der nu udover service også sælger Komori-udstyr med mere.

Virksomheden leverer som nævnt fortsat service til landets trykkerier, og netop fordi de har en velfungerende organisation, der kender branchen og ved hvad der kræves af udstyret, har de søgt efter yderligere et produkt til deres sortiment. Igennem længere tid har de undersøgt mulighederne for at tilføje storformat til deres produktportefølje.

Bliver BIGPRINTER-forhandler i Norden

Det er nu lykkedes. Custmo har fået forhandlingen af BIGPRINTER-udstyr i hele Norden.

BIGPRINTER er en russisk virksomhed beliggende i Moskva, hvor de siden 2002 har udviklet og produceret storformat-udstyr til blandt andet industrien og skiltevirksomheder.

BIGPRINTER har både flatbed og rulle-til-rulle-udstyr samt plotter.

Såvel flatbed- som rulle-løsningerne kører med LED UV-teknologi. BIGJET UV RTR iP3307M rulleløsningen kører med Konica Minolta printhoveder. Den kan printe i format op til 5500 x 1100x 1600 mm i hastighed op til 120 kvm i timen, i high-quality op til 55 kvm i timen.

Flatbed-maskinerne BIGJET UV2031iPM og BIGJET UV2031iPS kører med CMYK + LC + LM samt hvid og lak. PM-løsningen kører op til 105 kvm i timen og PS-løsningen op til 80 kvm. Der kan køres med en speciel lak, som gør mediet superstærkt. Udstyret kan håndtere materialer op til 15 cm i højden, og der kan printes ned langs siderne.

– Prisniveauet starter omkring 700.000, og i det prisleje og i den kvalitet, er der ingen konkurrenter til BIGJET-maskinerne, fortæller Kenneth Nielsen, der sammen med resten af Custmo-teamet ser frem til at tilbyde det danske og nordiske marked produkterne fra BIGPRINTER, der også omfatter plotter-maskinerne BIGZEE.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01