WERKs Grafiske Hus har været på opkøb

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 April 2019
OPDATERET: 4 April

Det er TrykD’ i Hadsten, der er blevet købt af WERKs Grafiske Hus a/s, der har til huse i Højbjerg ved Aarhus. TrykD’ blev etableret i 2015 som et søsterselskab til lokalavisen, Vores Avis. Men ledelsen har nu besluttet at koncentrere sig helt om avisen, og har derfor valgt at sælge trykkeridelen.

WERKs Grafiske Hus er en familievirksomhed, startet i 1974. Trykkeriet drives i dag af Allan Werk, der er anden generation. Han driver virksomheden sammen med sin hustru Lisbeth og datteren Benedikte. Der er 11 medarbejdere ansat i trykkeriet.

WERKs Grafiske Hus består af en grafisk afdeling, som laver opsætning af tryksager og klargør jobbene til tryk. Det er også her, der laves trykplader til trykkeriet. Desuden råder virksomheden over et trykkeri, som både tilbyder traditionel offsettryk og digitaltryk. Senest er der investeret i en KOMORI GL-529 offset trykmaskine, det er den første af sin art i Europa. Det betyder, at WERKs Grafiske Hus i dag er et teknologisk førende og konkurrencedygtigt trykkeri. Virksomheden råder tillige over bogbinderi og en færdiggørelsesafdeling.

Fra TrykD’ fortsætter medejer og salgsansvarlig Lasse Mortensen hos WERKs Grafiske Hus.
– Jeg glæder mig til samarbejdet. Hos TrykD’ har vi udelukkende haft fokus på de digitale trykløsninger, og vi har ofte set gode opgaver glide os af hænde, fordi vi ikke kunne tilbyde offsettryk og de lagerførings- og logistikløsninger, som vi nu får adgang til i WERKs Grafiske Hus, fortæller Lasse Mortensen.

– Hos WERKs har vi længe set efter muligheder for at styrke vores eksterne salg, og jeg glæder mig til samarbejdet med Lasse, som har vist enestående resultater. Med integrationen af TrykD’ opnår vi en markant styrkelse af den digitale del af vores virksomhed, og vi ser frem til at kunne tilbyde de mange TrykD’-kunder konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet. Vi forventer, at nogle af TrykD’-opgaverne med fordel kan laves på vores nye offset maskine, så mange kunder kan forvente en positiv overraskelse, når de næste gang modtager et tilbud på en trykopgave, siger Allan Werk.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01