EFI leverer musklerne til Xerox' 6-farve Iridesse

PUBLICERET: 18 May 2018
OPDATERET: 18 May

EFI og Xerox Corporation har annonceret, at den nye Xerox Iridesse Production Press, udelukkende vil blive leveret med serveren EX-P 6. Den er baseret på Fiery’s DFE (Digital Front End). Iridesse er den første tonerbaserede produktions printer som printer med seks farver samtidigt, nemlig CMYK plus hvis, guld, sølv eller klar toner. Funktionaliteten understøttes af flere af Fiery-funktionerne, herunder Fiery Metallics og Fiery ImageViewer.

Efter EFI har overtaget FreeFlow er funktionerne derfra blevet integreret i DFE’en. Kunder, der allerede bruger en eksisterende FreeFlow-løsning, kan drage fordel af integrationen med FreeFlow Digital Workflow Collection. De kan fortsætte med at bruge velkendte FreeFlow-arbejdsgange, herunder FreeFlow Core og Makeready, samt VIPP til variabel dataudskrivning. Desuden leveres EX-P 6 Print Server med mange Fiery Workflow Suite-moduler, herunder Fiery Impose og Fiery Compose til visuel og intuitiv klargøring.

Syv terabytes i timen

EX-P 6-printserveren behandler over syv terabyte data i timen for at drive Xerox Iridesse-motoren med en hastighed på 120 sider A4-sider i minuttet, i 1200 x 1200 dpi og 10 bit opløsning og med seks farver.

– Der er ingen anden digital presse på markedet, der kan gøre hvad Iridesse kan gøre. Vi har arbejdet hårdt sammen med vores partnere hos EFI for at finde en DFE med stor kraft og høj fleksibilitet for at drive den nye presse, siger Ragni Mehta, vicepræsident for Cut Sheet Business hos Xerox. – Xerox Iridesse vil, i kombination med EX-P 6, give en række nye tekniske og forretningsmæssige muligheder til vores kunder, og sikre dem rentabilitet langt ind i fremtiden.

Mange muligheder for metalliske effekter

En unik funktion hos Xerox Iridesse Production Press er evnen til at printe med seks farver samtidigt. For eksempel kan guld og sølv toner anvendes sammen eller alene og lægges enten over eller under CMYK. Klar, tør toner kan lægges over CMYK, guld eller sølv som et beskyttende lag på hele siden eller i udvalgte områder for at forbedre billederne. Ved hjælp af en multi-pass-udskrivningsproces kan op til syv lag toner anvendes til helt særlige tryksager.

Den nye Fiery Metallics-funktion giver operatøren mulighed for at lave metalliske nuancer med brugerdefinerede spotfarver. Med Fiery ImageViewer kan operatøren se alle slags toner anvendt i et job, herunder klar toner, for at sikre, at jobbet udskrives rigtigt første gang – hver gang.

– Vi er meget stolte over at være den eneste DFE, der driver Xerox Iridesse, siger John Henze, vicepræsident for Fiery Marketing hos EFI. – Relationen mellem Xerox og EFI er fortsat stærkt. Vi mener, at dette er vejen frem for at levere de stærkeste løsninger. Kunderne får virkelig det bedste fra begge verdener – evnen til at udnytte deres gamle arbejdsgange, plus den bedste Fiery performance i klassen.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01