Ny offsetpresse til emballagetrykkeri i Hvidovre

PUBLICERET: 18 April 2018
OPDATERET: 18 April

Emballagevirksomheden August Faller Group oplever stigende succes på det nordiske marked. Ved at investere i en ny offsetpresse til fabrikken i Hvidovre styrker de deres position som producent af sekundær emballage til medicinalindustrien og sundhedssektoren i Nordeuropa.

– Med investeringen i vores trykkeri i Hvidovre tager vi højde for den positive udvikling med hensyn til markedssucces og driftsresultater og skaber grundlaget for yderligere vækst. Med den nye maskine kan vi igen øge leveringsydelsen både hvad angår kvalitet og hastighed, forklarer Dr. med. Daniel Keesman, Managing Partner i August Faller Group. Med købet af den nye maskine – en KBA Rapida 76 – følger Faller tendensen med automatiserede offsetpresser og stadig mere farverige lægemiddel-emballager.

Den nye maskine fra König & Bauer kan producere op til otte farver i ét pas og forsegle trykket med en UV-beskyttende lak. Derudover kan maskinen håndtere lidt større ark, hvilket yderligere reducerer produktionstiden. Installationen af ​​den nye maskine er planlagt til maj 2018, med regelmæssige produktion forventet pr. 1. juni 2018.

Det danske Faller-datterselskab leverer til de nordiske lande og den nordlige del af Europa med sekundær emballage til medicinalindustrien og sundhedssektoren. Alle produkter er i gruppen af ​​standard kartoner og specielle konstruktioner op til high-end-finish kartoner med for eksempel UV-lak, varm foliering eller metalfolie.

– August Faller Group udvider sin markedsandel i de nordiske lande konstant. Indkøbet af ​​den nye offset-maskine er et andet skridt i retning af endnu større vækst i disse lande, siger Christian Holmskov, administrerende direktør for August Faller A / S i Hvidovre.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01