Nyt syntetisk papir til falsede tryksager

PUBLICERET: 14 March 2018
OPDATERET: 14 March

Agfa udvider sin papirportefølje med et specielt syntetisk papir tilpasset fremstilling af falsede tryksager. Papiret hedder SYNAPS OM90F, der står for offset matte, 90 gram pr. kvadratmeter. Det nye papir bliver en del af Synaps-serien, som er selskabets syntetiske printmedier.

– Papirets falseegenskaber gør papiret særlig relevant for de kunder, som arbejder inden for bogmarkedet og lykønskningskort siger Kaisu Soudant, Global Sales Manager hos Synaps.

Rivfast og vandtæt

Som de andre papirer i serien er SYNAPS OM90F både rivfast og vandtæt. Hvad der adskiller det nye papir fra tidligere i samme serie er en nyudviklet polyesterkerne, der gør faslning nemmere.

SYNAPS OM90F har det samme farvemodtagelighed som det eksisterende SYNAPS OM-interval for at sikre udskriftskvaliteten i både offset- og HP Indigo-tryk.

Papiret er tilgængeligt for markedet i standardformat, men kan også fås i ark- og rulleformat efter anmodning.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01