Nonbye styrker indsatsen i Sverige

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 August 2017
OPDATERET: 4 August

Det er ikke nyt, at Nonbye går ind på det svenske marked. Der har de allerede været i syv år, og de har opnået et godt navn og en position med stærke kunderelationer.

– Vi står bag visuelt stærke løsninger i høj kvalitet på det svenske marked til virksomheder som Arla og Tulip, udtaler Nonbye’s adm. direktør Lars Nonbye.

Nu styrkes den position i et set-up, hvor Marcus Nydén skal stå i spidsen. Han har 17 års brancheerfaring fra bl.a. Systemtext, GigantPrint og Spandex.

Omsætningsmålet i det nye svenske set-up, der har til huse i Malmö, er en omsætning på 50 mio. SEK inden for de kommende år.

– Vi har et rigtig godt udgangspunkt og tilfører nye stærke ressourcer. Nu handler det primært om, at vi skal øge kendskabet til alle vores kompetencer på markedet, hvilket vi arbejder målrettet med, slutter Lars Nonbye.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand