Degn Grafisk tænkte kreativt og vandt et EU-udbud

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 May 2017
OPDATERET: 19 May

Nordjyske Degn Grafisk, som er et kombineret reklamebureau og et alsidigt trykkeri, så en mulighed i at vinde en opgave, der var udliciteret af Jysk Fællesindkøb på vegne af Rebild, Skive og Mariagerfjord kommuner grafiske ydelser og trykopgaver over en to-årig periode, der efterfølgende kan forlænges med to gange 12 måneder. Aftalen forventes at have en værdi mellem 3,2 og 6,4 millioner.

Men Degn Grafisk ville gerne udvise flere ressource i forbindelse med ansøgningen. I et år har de været White Label-partner med Lasertryk.dk. I det daglige bruger Degn Grafisk Lasertryk.dk som backup og ekstra kapacitet, når de selv har for travlt. Og samarbejdet gav dem de ekstra ressourcer i hverdagen. Det ville de udbygge.

Nu har de derfor i forbindelse med EU-udbuddet dannet et konsortium med Lasertryk.dk, hvor Degn Grafisk skal stå for alt det kreative grafiske arbejde og Lasertryk.dk til gengæld står for alle trykopgaverne.

Konsortiet vandt udbuddet.

– I dette tilfælde har samarbejdet med LaserTryk.dk været en mulighed for os til at fastholde opgaver og omsætning i lokalområdet i stedet for at sende pengene længere væk. Hvis kommunerne er flittige til at bruge aftalen, er jeg ret sikker på, at aftalen også kan føre til, at vi skaber nogle flere arbejdspladser i Degn Grafisk, fortæller Henrik Degn, der er grundlægger og ejer af Degn Grafisk.

 

– Hos Lasertryk.dk kommer vi til at fortsætte ad dette spor, og vi har alle nye udbud på vej sammen med vores whitelabel-partnere. Vi har i forvejen stor viden om offentlige udbud, som vi gerne deler ud af til vores partnere, supplerer Henrik Kruse fra LaserTryk.dk.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01