LaserTryk.dk slår dørene op i København

PUBLICERET: 21 April 2017
OPDATERET: 21 April

Digitaltrykkeriet LaserTryk.dk har, i ugen op til Påske, åbnet deres nye produktionsanlæg i Vallensbæk. Det sker for at sikre hurtig levering på hele Sjælland.

Efterspørgslen på hurtig levering af tryksager er så stor, at LaserTryk.dk nu åbner produktion i Vallensbæk ved København for at leve op til kundernes ønsker. Med de styrkede produktionsmuskler kan LaserTryk.dk, der sælger langt størstedelen af sine tryksager på nettet, tilbyde hurtig levering på hele Sjælland.

Esben Mols Kabell og Anders Grønborg ved en tidligere indvielse.

– Vores allerhurtigste leveringsform til Sjælland har hidtil været dagen efter bestilling, men nu kan vi tilbyde levering allerede samme dag på alle sjællandske adresser, hvis vi har bestillingen inden klokken 11.00. Hastighed er uden tvivl et af de vigtigste parametre for, at kunderne vælger os og får en god oplevelse. Det har derfor stor betydning for os at kunne levere samme hurtighed, som vi kan i Jylland, siger Anders Grønborg, administrerende direktør i LaserTryk.dk.

Den 3500 kvadratmeter store produktion rummer fire digitale trykmaskiner, der kan producere cirka 50.000 digitale tryk i timen og bliver arbejdsplads for 30 medarbejdere. De nye produktionsfaciliteter kommer også til at rumme et 200 kvadratmeter stort showroom, hvor kunder kan se hvor forskelligartede trykløsninger, der findes i dag.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01