Forbedret software øger effektivitet for Esko-brugere

PUBLICERET: 7 September 2016
OPDATERET: 7 September

Enkelthed i betjeningen er nøgleordet for den seneste opdatering af Eskos software ArtPro+.
Den nye version blev præsenteret på Drupa og selv om ArtPro allerede er en defacto standard for emballage og etiketdesignere i hele verden, har Esko gjort meget ud at forbedre brugeroplevelsen.

Det er blandt andet sket ved at introducere et værktøjshjul, som kendes fra mange mobilapps. Her vælger man hvilke proces man er i gang med og dermed vises kun de værktøjer, som er relevante for den pågældende proces.

Bernard Zwaenepoel, Esko Senior Vice President for software fortæller:
– I denne opdatering har vi fuldstændig rekonstrueret brugerinterfacet med henblik på, at vise information i den rigtige sammenhæng: Hvor der er brug for det, når der er brug for det! Feedback fra vores kunder bekræfter, at denne feature i stor stil bidrager til en hurtigere og mere intuitiv arbejdsproces med øget produktivitet til følge.

Med det forbedrede brugerinterface er den estimerede oplæringstid reduceret med gennemsnitligt 28 pct. Det, sammen med den øvrige produktivitetsforbedring, giver nye brugere en kortere tilbagebetalingstid (ROI) og eksisterede brugere kan downloade en gratis opdatering.

Eskos ArtPro software har mere end 25.000 brugere på verdensplan og er specielt anvendt inden for emballage og etiketter.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder