Den bedste multi-funktionsprinter og en Europa premiere

PUBLICERET: 10 May 2016
OPDATERET: 10 May

På Drupa vil MUTOH præsentere deres digital printløsninger til sign & display, print på objekt, sublimation og direkte på tekstil.
MUTOH har på Drupa Europa premiere på deres helt nye ValueJet 1638 UH, en 165 mm bred hybrid LED UV printer, som kan printe direkte på en lang række hårde og fleksible materialer.

Europa premiere
Med to forskudte printhoveder, der giver øget hastighed og to LED UV lamper, der reducerer hærdetiden kan printeren levere høj hastighed og kvalitet på en lang række materialer inklusive varmefølsomme materialer. Opløsningen på 1440 x 1440 dpi og anvendelse af MUTOH’s VOC-fri CMYK, hvid og lak giver en luksuriøs eller speciel finish samt muligheder for brugerdefineret lak og prægninger.
Den er særligt brugbar til f.eks. emballage designs, interiør deco, grafik til messer m.m.

Bedste multi-funktionsprinter
ValueJet 426 UF LED UV printeren er blevet udnævnt til ”Best 2015 Multi-purpose object printer” af European Digital Press Association. A3+ flatbed LED UV printeren med 6 farver (CMYK, hvid og lak) printer på et udvalg af hårde materialer og objekter med en højde på op til 7 cm. Printeren kan især bruges til reklameartikler som kuglepenne, mobil covers, golfbolde, emballage prototyper, præmier, skilte osv.

Printere til sign- og displayproduktion
ValueJet 1638X (162 cm) og 2638X (260 cm), som er udviklet til Sign & Display produktioner, har to Micro Piezo forskudte printhoveder. Med det integrerede Intelligent Interveawing (i2), Dropmaster print teknologi og det professionelle RIP software leverer VJ 1638X og 2638X en høj print kvalitet og det højeste niveau af automatiseret print på markedet for sign & display.
Begge printere kan bruge MUTOH Eco Ultra og Universal Mild Solvent (UMS) ink og leverer produktionshastigheder ved 720 x 720 dpi på op til 36 m2/t (VJ1638X) og 39 m2/t /VJ 2638X), uanset om du printer på vinyl eller banner. UMS ink har nyligt opnået en Pan European Indoor Air Comfort Certificering, hvilket gør den velegnet til certificerede indendørs deko/Interiør print.

Tekstilprinter
ValueJet 1938TX (1910 mm) har ligeledes printhoveder og er målrettet små oplag print-on-demand og digital produktion af beklædningsgenstande, polstring, mode, badetøj, interiør tekstiler, boligtekstiler, flag m.m. Med en produktionshastighed på op til 40 m2/t, bruger printeren det nyudviklede, motoriseret take-up system til materialer der vejer op til 100 kg.

Mutohs printere kan ses i Hal 9, stand C22. Eventuelle aftaler kan træffes via NIZE equipment.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01