Photobox køber fem Epson SureColor-storformatprintere

PUBLICERET: 10 February 2016
OPDATERET: 10 February

Photobox, som forvandler private digitale fotos til til fx personaliserede fotokanvas, har investeret i ikke mindre end fem Epson SureColor SC-S60600 storformat printere for at imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel på netop denne produkttype.
Den 1,62 m brede printer er netop lanceret, men det B2C-baserede printfirma har været betatester for den nye maskine, hvoraf fem har været installeret på firmaets adresse i London siden slutningen af november.

Printerne er indlemmet i den eksisterende flåde på 16 SureColor SC-S50600 printere på samme lokation.
Photobox-gruppens tekniske direktør, James Lawrence-Jones, siger:
– Siden 2013 er efterspørgslen for fotokanvas vokset med 70 pct., og vi har udvidet vores produktionsfaciliteter for at holde tempoet oppe og levere den bedst mulige kvalitet og service til vores kunder.
Vi ønskede en printer, som ville levere enestående kvalitet ved højere hastigheder og med maksimum pålidelighed, og det gør SC-S60600.
Vores fremstillingsudfordringer er ikke helt alminelige, fordi vi skal printe, færdiggøre og afsende et stort antal kanvas pr. dag – fx printede vi mere end 12.000 individuelle kanvas om dagen i tiden op til jul – og vi bliver nødt til at stole på produktionsudstyret for at imødekomme vores kvalitetsstandarder og vores stramme deadlines.

Printerens mediefødningssystem omfatter auto-tension kontrol og trykruller for optimering af greb og mediefødningspræcision.Som resultat af dette kan operatører isætte en 45 kg medierulle og derefter lade printeren være uovervåget.

– SC-60600 giver en forbedret printkvalitet, og vi har været i stand til at reducere gennemløbsraten, med omkring 20 pct. Vi kører 18-20 m2 pr. time på 60600 sammenlignet med 15-17 m2 pr. time for 50600, fortæller Lawrence-Jones.
– Den nye, automatiserede vedligeholdelsesenhed er endnu en fordel. Den maksimerer printerens oppetid og frigør vores operatør, så han kan fokusere på andre opgaver for at holde printlokalet på bedste effektivitet, slutter James Lawrence-Jones.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder