Ny robotløsning fra Dorabot gør pakkesortering lettere og hurtigere

Dorabot’s løsning til robottiseret sortering af emner kan anvendes med et bredt udvalg af forskellige robotter

For et års tid siden installerede DHL to forskellige robotløsninger fra Dorabots i deres store distributionscenter i Atlanta. De to løsninger er principielt bygget over samme koncept, nemlig at der kommer nogle pakker på et bånd og disse pakker skal så enten kommes i nogle sække (Sort-To-Gaylord – som kan være en kasse eller en sæk) eller også kommes pakkerne på nogle bestemte positioner (fag) i et reol system (Sort-To-Bag) – noget hen i retning af hvordan man sorterede post i gamle dage, baseret på postnumre.

Med Dorabots løsning kan pakkerne tages fra et rullebånd og placeres korrekt i en reol

Dorabots er fra Atlanta i Georgia, så det var smart for både DHL og Dorabots at etablere et samarbejde fordi nærheden mellem de to virksomheder gjorde udviklingsprocessen lettere.

Dorabots innovative griber til flytning af pakker af varierende størrelse

Umiddelbart virker konceptet lige så enkel som den er smart, men som altid er det mere komplekst når alle detaljer skal tages med. Først og fremmest skal en bredt udvalg af pakker kunne håndteres hvilket kræver brug af både 3D kameraer og stregkodelæsere, og desuden skal systemet være hurtigt for overhovedet at være rentabelt i forhold, hvad mennesker kan klare. Dorabots løsninger sorterer pakker på op til 6,5 kg på under 4 sekunder, hvilket er betydelig hurtigere end noget menneske kan klare, især da robotten aldrig bliver træt.

Du kan se en video om ”Sort-To-Gaylord” her:

Du kan se en vide om ”Sort-To-Bag” her:

 

 

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.