Exoskeletter kan aflaste kroppen

Exoskelet gør det tunge let

Et exoskelet gør det tunge arbejde lettere

På Sign Print & Pack er det muligt at se bl.a.exoskeletter og hvad de kan gøre for at undgå skader og nedslidning af kroppen. Kig ind i robothjørnet.

Mange af arbejdsopgaverne i produktionen, er ensidige med mange gentagelser. Det er f.eks. ved cutteren, stableren, bogbinderen, færdiggørelse mm. Rigtig mange opgaver der ikke kan automatiseres. Her komme exoskeletterne ind. Ved at aflaste kroppen, kan disse nu udføres, så smerter, ømhed og nedslidning, reduceres betragteligt.

Arne Urskov fra danske Exoskeletter Aps vil vise nogle af sine exoskelet-løsninger i Sign Print & Packs’ robothjørne, ligesom han vil bevæge sig rundt på udstillingsarelet med et exoskelet, så udstillere og besøgende vil få mulighed for at se et exoskelet i funktion med praktiske opgaver.

Arne Urskov fra Exoskeletter Aps, her iført et exoskelet på et gartneri, vil være til stede på Sign Print & Pack

Der findes en række forskellige exoskeletter, som er fokuseret på forskellige opgaver, så der er mulighed for en kreativ samtale med Arne Urskov om, hvilket exoskelet som passer bedst til en given opgave.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.