Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 12 August 2022
OPDATERET: 12 August

Carl Jensen’s nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack.

Carl Jensen AS er en af de ældste virksomheder i Danmark, som forsyner den grafiske industri med materialer. Det hele startede i 1875 med levering af materialer til bogbinderier, men i dag har Carl Jensen udviklet sig til at være en landets største leverandører indenfor et meget bredt udvalg af materialer til visuel kommunikation.

Sign, Print & Pack har talt med Paul Henrik Müller, som siger:

“Vi deltager på Sign, Print & Pack fordi vi naturligvis gerne vil i kontakt med nye kunder, som endnu ikke rigtig ved, hvad vi står for, ligesom vi selvfølgelig vil vise vores nuværende kunder vores meget brede sortiment af alle former for materialer og en række nye materialer, som kan hjælpe dem til at blive mere miljøvenlige.

Paul Henrik Müller, ejer og direktør hos Carl Jensen AS

Miljø drejer sig ikke kun om materialer men også om medarbejdernes arbejdsforhold og velbefindende. Derfor viser vi på Sign, Print & Pack vores nye og meget fleksible laminator/arbejdsbord hvor bordet kan tiltes op til 25 grader, hæves og sænkes samt let flyttes rundt på, så dårlige arbejdsstillinger reduceres til et minimum.

Vi er også meget fokuserede på, at der ikke skal gå for meget “greenwashing” i kommunikationen, så derfor er vores målsætning også ikke kun at sælge men at rådgive så klart og neutralt som muligt omkring de forskellige produkters egenskaber og anvendelsesmuligheder. Vi har f.eks. PE, PP og PVC baserede produkter i programmet og ingen af disse er materialer de rene miljømæssige skurke, fordi de har alle specielle egenskaber, som gør dem til specielt velegnede – og bæredygtige – til forskellige anvendelser.

Vi glæder os til at informere mere om dette på udstillingen”.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Læs videre

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Skilteteknikerne er igen i år med i DM i Skills

DM i Skills afholdes i år i Messehallerne i Fredericia i denne uge og du kan opleve de største talenter inden for 45 fag – heriblandt skilteteknikerne.
skills

Standardiserede robotløsninger skal løfte storformatbranchen

I de senere år har automatisering stået højt på ønskelisten hos mange skærebordskunder. Det har Zünd Skandinavien imødekommet ved at udvikle robotløsninger, som kan tilfredsstille de specifikke behov hos de enkelte kunder.
robot_zund_01a

Grafisk tekniker Andreas glæder sig til Skills

Grafisk tekniker Andreas Balleby Hansen fra Stibo Complete skal konkurrere om at blive Danmarks bedste grafiske tekniker 2023 til DM i Skills.
Andreas_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen