Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 12 August 2022
OPDATERET: 12 August

Carl Jensen’s nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack.

Carl Jensen AS er en af de ældste virksomheder i Danmark, som forsyner den grafiske industri med materialer. Det hele startede i 1875 med levering af materialer til bogbinderier, men i dag har Carl Jensen udviklet sig til at være en landets største leverandører indenfor et meget bredt udvalg af materialer til visuel kommunikation.

Sign, Print & Pack har talt med Paul Henrik Müller, som siger:

“Vi deltager på Sign, Print & Pack fordi vi naturligvis gerne vil i kontakt med nye kunder, som endnu ikke rigtig ved, hvad vi står for, ligesom vi selvfølgelig vil vise vores nuværende kunder vores meget brede sortiment af alle former for materialer og en række nye materialer, som kan hjælpe dem til at blive mere miljøvenlige.

Paul Henrik Müller, ejer og direktør hos Carl Jensen AS

Miljø drejer sig ikke kun om materialer men også om medarbejdernes arbejdsforhold og velbefindende. Derfor viser vi på Sign, Print & Pack vores nye og meget fleksible laminator/arbejdsbord hvor bordet kan tiltes op til 25 grader, hæves og sænkes samt let flyttes rundt på, så dårlige arbejdsstillinger reduceres til et minimum.

Vi er også meget fokuserede på, at der ikke skal gå for meget “greenwashing” i kommunikationen, så derfor er vores målsætning også ikke kun at sælge men at rådgive så klart og neutralt som muligt omkring de forskellige produkters egenskaber og anvendelsesmuligheder. Vi har f.eks. PE, PP og PVC baserede produkter i programmet og ingen af disse er materialer de rene miljømæssige skurke, fordi de har alle specielle egenskaber, som gør dem til specielt velegnede – og bæredygtige – til forskellige anvendelser.

Vi glæder os til at informere mere om dette på udstillingen”.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Læs videre

Faerch investerer stort i genbrug af fødevareemballage

Den danske producent af plastbakker til fødevarer, Faerch, har gennem de sidste fire år opbygget en genbrugsfabrik til PET-bakker i Holland.
faerch_04

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6