Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen’s nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack.

Carl Jensen AS er en af de ældste virksomheder i Danmark, som forsyner den grafiske industri med materialer. Det hele startede i 1875 med levering af materialer til bogbinderier, men i dag har Carl Jensen udviklet sig til at være en landets største leverandører indenfor et meget bredt udvalg af materialer til visuel kommunikation.

Sign, Print & Pack har talt med Paul Henrik Müller, som siger:

”Vi deltager på Sign, Print & Pack fordi vi naturligvis gerne vil i kontakt med nye kunder, som endnu ikke rigtig ved, hvad vi står for, ligesom vi selvfølgelig vil vise vores nuværende kunder vores meget brede sortiment af alle former for materialer og en række nye materialer, som kan hjælpe dem til at blive mere miljøvenlige.

Paul Henrik Müller, ejer og direktør hos Carl Jensen AS

Miljø drejer sig ikke kun om materialer men også om medarbejdernes arbejdsforhold og velbefindende. Derfor viser vi på Sign, Print & Pack vores nye og meget fleksible laminator/arbejdsbord hvor bordet kan tiltes op til 25 grader, hæves og sænkes samt let flyttes rundt på, så dårlige arbejdsstillinger reduceres til et minimum.

Vi er også meget fokuserede på, at der ikke skal gå for meget ”greenwashing” i kommunikationen, så derfor er vores målsætning også ikke kun at sælge men at rådgive så klart og neutralt som muligt omkring de forskellige produkters egenskaber og anvendelsesmuligheder. Vi har f.eks. PE, PP og PVC baserede produkter i programmet og ingen af disse er materialer de rene miljømæssige skurke, fordi de har alle specielle egenskaber, som gør dem til specielt velegnede – og bæredygtige – til forskellige anvendelser.

Vi glæder os til at informere mere om dette på udstillingen”.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.