Heidelberg fokuserer på software i skyen

Heidelberg teamet (fra venstre) Søren Peters, Jens Cronval og Brian Thorsgaard Hansen

Heidelberg er nok mest kendt for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har i flere år været i gang med en strukturel udvikling hvor man dels udvider produktprogrammet med mindre, digitale trykmaskiner, men også drejer virksomheden i en ny retning med fokus på mere digitalisering og software. Mød dem på Sign, Print & Pack-messen.

Brian Thorsgaard fortæller:

”Ledelsen i Heidelberg er kommet frem til, at effektiv trykning ikke kun drejer sig om maskiner men i høj grad også om den software, som styrer maskinerne og produktionen. Derfor introducerede Heidelberg sit Prinect koncept, hvor der findes en Prinect Production Manager og en Prinect Business Manager, som styrer data for selve produktets specifikationer og den overordnede produktionsstyring. Prinect produkterne læses af maskinerne og i virksomhedens administration. Det er et koncept, som vores kunder har haft meget stort udbytte af, og understøttes af de online opdateringer og opgraderinger af Servere samt klienter i virksomheden.

Den voldsomme udvikling indenfor programmering og software har gjort det muligt at flytte moduler af software fra Servere/klienter op i skyen, hvilket i praksis betyder at softwaren er lagret i et centralt placeret server-center som vi også kender det fra Google, Facebook og Netflix. På den måde kan alt opgraderes med én eneste programmering, og alle brugerne får dermed adgang til alle opgraderinger på samme tid og med det samme. Det er langt hurtigere og smartere.

Lagring i skyen lyder enkelt, men det kræver en voldsom viden om moderne software programmering, så derfor købte Heidelberg for 3 år siden en af Tysklands mest avancerede software virksomheder, som i dag hedder Zaikio og er et selvstændigt selskab i Heidelberg koncernen. Med Zaikio har vi nu fået en åben, overordnet programflade, som vi kalder H+, i skyen, hvor en række nye applikationer let kan lægges ind i systemet. Konceptet åbner også op for en apps-baseret kommunikationsmodel, som vi kender det fra Apple og Google og vi glæder os til at introducere nogle af de første apps på Sign, Print & Pack.”

Tilmeld dig gratis til messen som afholdes den 14.-15. september i Odense Congress Center – her!

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.