Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

Ricoh’s nye end-to end produktlinje: Ricoh + Duplo + Plockmatic + Morgana + Roland

Ricoh er en af de helt store spillere indenfor digitaltrykning med en bred pallette af både rulle-til-rulle og ark-fødede digitale trykmaskiner. For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient’s færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område – Danmark, Finland, Norge og Sverige – og den vej rundt kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.

Sign, Print & Pack har talt med Jan Brændholt fra Ricoh, som siger:

”Ricoh er jo en meget stor virksomhed, som tilbyder så godt som alt indenfor digitaltrykning fra kopimaskiner over tonerbaserede digitale farve-produktions-printere og til storformat rulle- og flatbed printere med Ricoh’s egne inkjet hoveder, som kan levere både vandbaseret og UV tryk. Inden længe kommer vi også til at høre mere om Ricoh’s Z75 B2 inkjet arkmaskine. Man kan sige, at vi ikke har haft så meget fokus on færdiggørelses delen, men det ændrer vi på nu, for med overtagelsen af forhandlingen af Duplo, Plockmatic, Morgana og Roland har vi nu fået et meget bredt program indenfor færdiggørelse så vi kan tilbyde færdige end-to-end løsninger, som er fuldt supporteret af Ricoh i Norden.

Product & Business manager hos Ricoh Danmark vil være på Sign, Print & Pack

En af de helt store fordele ved Ricoh’s maskiner er, at de styres af EFI’s meget avancerede og effektive Fiery workflow front-end. Nu er det så heldigt, at de ovennævnte 4 fabrikanter også anvender EFI’s Fiery front-end, så sammenkoblingen af alle maskiner i produktionskæden kan derfor foretages fuldkommen problemløst.

Vi glæder os meget til at fortælle besøgerne på Sign, Print & Pack om de nærmest uendelige muligheder – og fordele – som Ricoh nu er i stand til at tilbyde.

Du kan tilmelde dig messen gratis her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.