Epson præsenterer deres første UV-flatbed printer

PUBLICERET: 3 June 2022
OPDATERET: 3 June

Epson præsenterer forskellige applikationsområder på deres FESPA-stand. Det er Promotion, Direct-to-Garment (DTG), Tekstil- og sublimationsprint og Signage. Det har giver plads til nyheder som deres A4-sublimationsprinter og deres første UV-flatbed printer.

Promotion

I Promotion området viser Epson, hvordan en mindre virksomhed kan komme ind på markedet for personaliserede produkter som krus, nøgleringe, telefon-covers, musemåtter, kakler, T-shirts m.v. Epsons første A4-sublimationsprinter, SureColor SC-F100, er især god, når pladsen er trang, fortæller Butt Iftekhar. Han tilføjer at succesen er markant ikke mindst i kraft af, at den kan fås for i omegnen af 4.000 kr. 24-tommer modellen, SureColor SC-F500, tilbyder større formater og højere produktivitet. Begge printere vises på messen sammen med en SubliTec 3D varmepresse.

Epson første flatbed UV-LED printer byder ind med en konkurrencedygtig billedkvalitet, ifølge Butt Iftekhar.

Direct-to-Garment

Epsons seneste DTG-printer, SureColor SC-F3000, er sat sammen med en Schulze varmetunnel og varmepresse og giver dermed en komplet DTG-pakke til design og print af T-shirts, indkøbsnet og andre stofprodukter, som er ideelle til store volumener og web-to-print applikationer. I Danmark har vikiallo med stor succes solgt mange af disse systemer, siger Butt Iftekhar.

Tekstil-print

I Tekstilprint-området viser Epson deres næstegeneration digitale tekstilprinter, Monna Lisa ML-8000. Den printer på bomuld med pigmentblæk og er sat sammen med en Unitech Mini Rainbow tørrer. Med otte af de nyeste PrecisionCore printhoveder kan den opnå printhastigheder på 155 kvadratmeter pr. time (600×600 dpi – 2 pass). Det er europæiske marked for den type maskine er, ifølge Butt, domineret af lande som Italien, Spanien og Tyrkiet. Lande hvor man stadig kan få både dygtig og billig arbejdskraft i form af bl.a. syerske.

Signage

I Signage-området viser Epson deres første vandbaserede resin (Latex) storformatprinter, SureColor SC-R5000L, der kan printe på en bred vifte af medier, herunder tapeter, soft signage og fine art papir. Den er særligt velegnet til mere følsomme indendørsmiljøer så som skoler og hospitaler. Epson demonstrerer tapetprint med brug af Papergraphics’ Digimura Tactile high-end texturtapeter, printet på SC-R5000L og skåret på Fotoba XDL 170-WP tapetskæreren.

Med Butt Iftekhars egne ord præsenterer Epson – som den sidste dreng i klassen – for første gang, en UV-flatbedprinter, SureColor SC-V7000. Han er til gengæld overbevist om, at de med Epsons baggrund i proofing og fotoprint kan tilføre noget kvalitet, som ikke ellers ses på markedet. Denne printer har Epsons UltraChrome UV-farvekonfiguration, inklusive rød, grå, hvid og lak.

De nye sublimations-printere til promotion-markedet åbner nye muligheder for at komme i gang med den type produktion..

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand