Sign Service leverer et bredt udvalg af folier og færdige produkter til forhandlere i den grafiske industri

PUBLICERET: 17 May 2022
OPDATERET: 17 May
Sign/Service leverer et bredt udvalg af folier til grafiske virksomheder

Sign Service blev etableret for 31 år siden i Hedensted med det formål at markedsføre en bred vifte af folieprodukter. Siden er virksomheden vokset så den i dag er en af Danmarks førende leverandører af flere internationale mærkevarer som f.eks. 3M, Mactac og Decal.

Direktør Benny Eriksen siger:

“Der er omkring 800 mindre grafiske virksomheder som beskæftiger sig intensivt med alle former for foliering og skilteproduktion. For at skabe de bedste muligheder for disse virksomheder forsøger vi løbende at udvide vores produkt program så vi altid kan tilbyde de bedste produkter, og vi har valgt kun at tilbyde vores produkter og løsninger gennem disse virksomheder. Det er således ikke muligt for selv de største slutbrugere at handle direkte hos os. Alt må altid gå gennem vores forhandlere.”

Benny Eriksen er direktør for Sign/Service i Hedensted

“Samtidig har vi set, at nogle gange er der visse produkter, som er komplekse at fremstille, så ud over at tilbyde folieprodukter er vi også i stand til at tilbyde færdigproducerede løsninger her i Hedensted, og derfor har vi også etableret en fabrik i Portugal til at producere færdige bannere trykt på tekstiler”

Bannerproduktion på tekstiler på fabrikken i Portugal

“Vi har i øvrigt for lang tid siden konstateret at professionel viden om produkter og hvordan man håndterer dem er fundamental for en succes. Derfor etablerede vi tilbage i 2018 vores Wrap Academy som løbende uddanner vores forhandlere i bil-indpakning og andre former for foliering.”

Har Sign Service nogle nyheder med på Sign, Print & Pack i Odense?

“Det er lidt vanskeligt at svare på lige nu, fordi vi er afhængige af hvad der sker på Fespa i starten af juni. Her kommer flere af vore leverandører til at vise deres nyheder. Men vi kan da sige, at vi kommer til at vise vores nyeste folie fra 3M, som hedder IJ280. 3M fortæller, at den er en “game-changer” indenfor vinylfoliering, fordi den er 20% hurtigere at montere og samtidig kræver mindre varme. Og så har de udviklet et nyt “Air-Release” koncept som gør det lettere for luften at slippe væk under montagen så der bliver færre problemer med luftbobler under folien. Det lyder jo vældig lovende.”

En ny 3M wrap-around folie – IJ280

 

 

 

 

Læs videre

Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient's færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område, så derfor kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.
Jan_RDK1

Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen har udviklet sig til at være en landets største leverandører til visuel kommunikation.
Carl Jensen's nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack

Juhl introducerer langtidsholdbar tekstiltrykning på Sign, Print & Pack

"Tekstiltryk er et kraftigt voksende marked, men vores erfaring viser, at DTG (Direct To Garment) teknologierne ofte ikke kan levere langtidsholdbare løsninger. Det er ikke verdens største problem ved T-shirts, men ved både sports- og især arbejdstøj er det uheldigt, at det påtrykte ikke holder lige så længe som selve tøjet. Vi har længe søgt efter en teknologi, som kan løse denne udfordring og sammen med vores italienske partner Ser.Tec. er vi overbeviste om, at vi nu har fundet løsningen, som vi derfor vil vise på Sign, Print & Pack.
Juhl's nye Ser.Tec. DTF 300 Fast tekstilprinter

Addbrand på Sign, Print & Pack: "Vi er meget mere end kuverter"

Addbrand Denmark A/S, som tidligere hed A-Mail kuverter A/S, sidder i dag på en stor del af det danske kuvertmarked. A-Mail blev i 2019 en del af den skandinaviske grafiske virksomhed Addbrand, som er delejet af den store tyske kuvertproducent Mayer Kuvert. Samlet omsætning i koncernen er over 2 mia. kroner.
Addbrand satser på et bredt udvalg af emballager til forsendelse af varer

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01