Addbrand på Sign, Print & Pack: ”Vi er meget mere end kuverter”

Addbrand satser på et bredt udvalg af beskyttende emballager til forsendelse af varer.

Addbrand Denmark A/S, som tidligere hed A-Mail kuverter A/S, sidder i dag på en stor del af det danske kuvertmarked. A-Mail blev i 2019 en del af den skandinaviske grafiske virksomhed Addbrand, som er delejet af den store tyske kuvertproducent Mayer Kuvert. Samlet omsætning i koncernen er over 2 mia. kroner. Kundegruppen i Skandinavien består udelukkende af trykkerier og mellemhandlere, hvortil der leveres et bredt udvalg af grafiske produkter med eller uden tryk.

Claus Buch er salgschef hos Addbrand Denmark A/S

Claus Buch fortæller:

”Vores målsætning med at udstille på Sign, Print & Pack er at vise markedet, at Addbrand i Danmark er meget mere end kuverter. I dag står vi på fire forskellige ben, som alle har deres fokus på kunder i den grafiske industri:

  1. Kuverter
  2. Kontor og papir
  3. Emballage
  4. Expo

Vi kan stadig hjælpe til med alle former for kuverter, trykning på kuverter, kuvertering og distribution, men som de fleste sikkert har fornemmet, er dette ikke ligefrem et vækstmarked. Faktisk er kuvertforbruget i Danmark faldet fra omkring 1,8 milliarder stk. til omkring 200 millioner stk. over de sidste 10-12 år.  Derfor har det været vigtigt for os at finde nogle nye segmenter med vækst, hvor vi kan udnytte vores specialviden og produktionsudstyr.

F.eks. tilbyder vi i dag et bredt udvalg af papir fra de største til de mindste formater i et bredt udvalg af gramvægte leveret enten på palle eller indpakket i ris, så vi kan servicere både større og mindre kunders papirforbrug. Vi forhandler hele Arctic Papers papirsortiment til små- og mellemstore trykkerier. Hermed er vi blevet en betydende papirleverandør i sektoren.

Med i produkt-pakken har vi også et bredt udvalg af materialer til etikettrykning, og vi kan naturligvis også trykke brand/logo og andet på etiketterne, hvis der er behov for dette. Samtidig kan vi i denne division også levere blanketter, visitkort, trykte blokke og tilmed kuglepenne med påtryk. Alt produceres på vores egne fabrikker i Danmark, Sverige og Norge.”

Addbrand handler med papir, blokke, visitkort og tilmed kuglepenne med påtrykning

”Med vores historiske viden om brevdistribution er det logisk at vende blikket mod det voldsomt voksende segment af forsendelsesemballager. En masse småartikler, reservedele, bøger og alt muligt andet skal emballeres på en måde så de kommer frem i uskadt tilstand. Dén form for emballage er vi blevet specialister i, og vi kan naturligvis også trykke brand/logo og andet på disse emballager, og det er et voldsomt stigende marked.”

Et af Addbrands nyere ben er stærkere kuverter og emballage til forsendelse af ting og dokumenter

”Vi har en række storformat flatbed-printere, og vi kan trykke på tekstiler, så vi kan fremstille diverse reklameflag, bannere, roll-ups og skilte. Vi glæder os rigtigt meget til at fremvise alle vores produkter til besøgende på messen.”

Reklameflag og bannere ofte trykt på tekstiler

Du kan læse mere om Addbrand her:

Du kan se en video om Addbrand her:

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.