Addbrand på Sign, Print & Pack: "Vi er meget mere end kuverter"

PUBLICERET: 21 June 2022
OPDATERET: 21 June
Addbrand satser på et bredt udvalg af beskyttende emballager til forsendelse af varer.

Addbrand Denmark A/S, som tidligere hed A-Mail kuverter A/S, sidder i dag på en stor del af det danske kuvertmarked. A-Mail blev i 2019 en del af den skandinaviske grafiske virksomhed Addbrand, som er delejet af den store tyske kuvertproducent Mayer Kuvert. Samlet omsætning i koncernen er over 2 mia. kroner. Kundegruppen i Skandinavien består udelukkende af trykkerier og mellemhandlere, hvortil der leveres et bredt udvalg af grafiske produkter med eller uden tryk.

Claus Buch er salgschef hos Addbrand Denmark A/S

Claus Buch fortæller:

“Vores målsætning med at udstille på Sign, Print & Pack er at vise markedet, at Addbrand i Danmark er meget mere end kuverter. I dag står vi på fire forskellige ben, som alle har deres fokus på kunder i den grafiske industri:

  1. Kuverter
  2. Kontor og papir
  3. Emballage
  4. Expo

Vi kan stadig hjælpe til med alle former for kuverter, trykning på kuverter, kuvertering og distribution, men som de fleste sikkert har fornemmet, er dette ikke ligefrem et vækstmarked. Faktisk er kuvertforbruget i Danmark faldet fra omkring 1,8 milliarder stk. til omkring 200 millioner stk. over de sidste 10-12 år.  Derfor har det været vigtigt for os at finde nogle nye segmenter med vækst, hvor vi kan udnytte vores specialviden og produktionsudstyr.

F.eks. tilbyder vi i dag et bredt udvalg af papir fra de største til de mindste formater i et bredt udvalg af gramvægte leveret enten på palle eller indpakket i ris, så vi kan servicere både større og mindre kunders papirforbrug. Vi forhandler hele Arctic Papers papirsortiment til små- og mellemstore trykkerier. Hermed er vi blevet en betydende papirleverandør i sektoren.

Med i produkt-pakken har vi også et bredt udvalg af materialer til etikettrykning, og vi kan naturligvis også trykke brand/logo og andet på etiketterne, hvis der er behov for dette. Samtidig kan vi i denne division også levere blanketter, visitkort, trykte blokke og tilmed kuglepenne med påtryk. Alt produceres på vores egne fabrikker i Danmark, Sverige og Norge.”

Addbrand handler med papir, blokke, visitkort og tilmed kuglepenne med påtrykning

“Med vores historiske viden om brevdistribution er det logisk at vende blikket mod det voldsomt voksende segment af forsendelsesemballager. En masse småartikler, reservedele, bøger og alt muligt andet skal emballeres på en måde så de kommer frem i uskadt tilstand. Dén form for emballage er vi blevet specialister i, og vi kan naturligvis også trykke brand/logo og andet på disse emballager, og det er et voldsomt stigende marked.”

Et af Addbrands nyere ben er stærkere kuverter og emballage til forsendelse af ting og dokumenter

“Vi har en række storformat flatbed-printere, og vi kan trykke på tekstiler, så vi kan fremstille diverse reklameflag, bannere, roll-ups og skilte. Vi glæder os rigtigt meget til at fremvise alle vores produkter til besøgende på messen.”

Reklameflag og bannere ofte trykt på tekstiler

Du kan læse mere om Addbrand her:

Du kan se en video om Addbrand her:

Læs videre

Faerch investerer stort i genbrug af fødevareemballage

Den danske producent af plastbakker til fødevarer, Faerch, har gennem de sidste fire år opbygget en genbrugsfabrik til PET-bakker i Holland.
faerch_04

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Sidste chance for at deltage i Packnorth Awards

Om mindre end en uge slutter tilmeldingsfristen for årets Packnorth Award. Tøv ikke med at indsende bidrag til juryevaluering.
packnorth award

Faller bygger nyt trykkeri i Horsens

Faller Packaging har købt en 5.700 m2 stor grund på Erhvervsbyvej i Horsens.
august faller horsens

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand