Juhl introducerer langtidsholdbar tekstiltrykning på Sign, Print & Pack

Juhl’s nye Ser.Tec. DTF 300 Fast printer til langtidsholdbar tekstiltryk

Juhl’s lange historie starter med en konventionel farvehandel i Aarhus i 1933. I årenes løb har Juhl udviklet sig til at være en af Skandinaviens førende virksomheder indenfor udrustning og forbrugsartikler til silke-, tampon- og tekstiltryk, både med konventionelle og digitale teknologier. Juhl udstiller på Sign, Print og Pack i Odense i september.

Sign, Print & Pack talte med Morten Frost og Carl Juhl, som fortæller:

”Tekstiltryk er et kraftigt voksende marked, men vores erfaring viser, at DTG (Direct To Garment) teknologierne ofte ikke kan levere langtidsholdbare løsninger. Det er ikke verdens største problem ved T-shirts, men ved både sports- og især arbejdstøj er det uheldigt, at det påtrykte ikke holder lige så længe som selve tøjet. Vi har længe søgt efter en teknologi, som kan løse denne udfordring og sammen med vores italienske partner Ser.Tec. er vi overbeviste om, at vi nu har fundet løsningen, som vi derfor vil vise på Sign, Print & Pack.

Carl Juhl og Morten Frost (med ternet skjorte) fra Juhl AS

Den ny teknologi er en DTF (Direct To Film) teknologi, hvor trykbilledet først overføres til en film i en Ser.Tec, rulle til rulle printer, hvorefter det udskårne trykbillede overføres til det valgte sports- eller arbejdstøj i en varme fikserings enhed. Sammen med valget af den rigtige film og ”reach” godkendte farver giver dette et langt mere langstids-holdbart tryk som kan tåle mange vask.

Der er endnu lang tid til Sign, Print & Pack, så vi er endnu ikke helt sikre på hvilken Ser.Tec. maskine, som vi kommer til at vise i drift, men vi regner ned, at det bliver DTF 300 Fast med en 30 cm rullebredde, men måske kommer vi til at vise den endnu større model DTF 600 Fast med en 60 cm rullebredde.

Vi arbejder jo ikke kun med tekstiltryk, så vi vil også vise udrustning til tryk med UV farver på f.eks. skilte, ligesom vi også kommer til at have nogle andre spændende nyheder på standen.”

Du kan se mere om Juhl’s DTF 300 Fast maskine her:

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.