Juhl introducerer langtidsholdbar tekstiltrykning på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 28 June 2022
OPDATERET: 28 June
Juhl’s nye Ser.Tec. DTF 300 Fast printer til langtidsholdbar tekstiltryk

Juhl’s lange historie starter med en konventionel farvehandel i Aarhus i 1933. I årenes løb har Juhl udviklet sig til at være en af Skandinaviens førende virksomheder indenfor udrustning og forbrugsartikler til silke-, tampon- og tekstiltryk, både med konventionelle og digitale teknologier. Juhl udstiller på Sign, Print og Pack i Odense i september.

Sign, Print & Pack talte med Morten Frost og Carl Juhl, som fortæller:

“Tekstiltryk er et kraftigt voksende marked, men vores erfaring viser, at DTG (Direct To Garment) teknologierne ofte ikke kan levere langtidsholdbare løsninger. Det er ikke verdens største problem ved T-shirts, men ved både sports- og især arbejdstøj er det uheldigt, at det påtrykte ikke holder lige så længe som selve tøjet. Vi har længe søgt efter en teknologi, som kan løse denne udfordring og sammen med vores italienske partner Ser.Tec. er vi overbeviste om, at vi nu har fundet løsningen, som vi derfor vil vise på Sign, Print & Pack.

Carl Juhl og Morten Frost (med ternet skjorte) fra Juhl AS

Den ny teknologi er en DTF (Direct To Film) teknologi, hvor trykbilledet først overføres til en film i en Ser.Tec, rulle til rulle printer, hvorefter det udskårne trykbillede overføres til det valgte sports- eller arbejdstøj i en varme fikserings enhed. Sammen med valget af den rigtige film og “reach” godkendte farver giver dette et langt mere langstids-holdbart tryk som kan tåle mange vask.

Der er endnu lang tid til Sign, Print & Pack, så vi er endnu ikke helt sikre på hvilken Ser.Tec. maskine, som vi kommer til at vise i drift, men vi regner ned, at det bliver DTF 300 Fast med en 30 cm rullebredde, men måske kommer vi til at vise den endnu større model DTF 600 Fast med en 60 cm rullebredde.

Vi arbejder jo ikke kun med tekstiltryk, så vi vil også vise udrustning til tryk med UV farver på f.eks. skilte, ligesom vi også kommer til at have nogle andre spændende nyheder på standen.”

Du kan se mere om Juhl’s DTF 300 Fast maskine her:

 

 

Læs videre

Én virksomhed, uendelige muligheder. Det er Ricoh på Sign, Print & Pack

For blot nogle få måneder siden overtog Ricoh forhandlingen af Quadient's færdiggørelsesmaskiner for det nordiske område, så derfor kan Ricoh nu tilbyde et fuldt end-to-end produkt program indenfor digitaltryk og færdiggørelse.
Jan_RDK1

Carl Jensen viser ergonomisk arbejdsbord på Sign, Print & Pack

Carl Jensen har udviklet sig til at være en landets største leverandører til visuel kommunikation.
Carl Jensen's nye laminator/arbejdsborg, som vises på Sign, Print & Pack

Addbrand på Sign, Print & Pack: "Vi er meget mere end kuverter"

Addbrand Denmark A/S, som tidligere hed A-Mail kuverter A/S, sidder i dag på en stor del af det danske kuvertmarked. A-Mail blev i 2019 en del af den skandinaviske grafiske virksomhed Addbrand, som er delejet af den store tyske kuvertproducent Mayer Kuvert. Samlet omsætning i koncernen er over 2 mia. kroner.
Addbrand satser på et bredt udvalg af emballager til forsendelse af varer

DLC viser kreativ værdiforædling til kreative kunder på Sign, Print & Pack

Nøglen til en forøget indtjening ligger i en kreativ værdiforædling - noget som får ens produkt til at skille sig ud fra mængden. Det kan være trykning med specielle farver, metalliske farver og fuldflade eller partiel lakering. Det kan også være den proces som DLC (Danish Label Coating) tilbyder, nemlig at lægge en polycoatning på det i forvejen trykte emne.
billede_2022-06-15_104419808

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6