DLC viser kreativ værdiforædling til kreative kunder på Sign, Print & Pack

DLC lægger en polymer dome-coating på et ikke absorberende emne

Nøglen til en forøget indtjening ligger i en kreativ værdiforædling – noget som får ens produkt til at skille sig ud fra mængden. Det kan være trykning med specielle farver, metalliske farver og fuldflade eller partiel lakering. Det kan også være den proces som DLC (Danish Label Coating) tilbyder, nemlig at lægge en polycoatning på det i forvejen trykte emne.

Polycoatning, som også kan kaldes ”doming” består i at lægge en polyurethan på et trykt emne så der skabes en forhøjet 3D ”kuppel-effekt” på emnet.

Sign, Print & Pack har talt med Jørgen Clemmensen fra DLC, som fortæller:

”Vi har over årene skabt os vore egen lille eksklusive niche hvor vi tilbyder den grafiske branche muligheden for en kreativ værdiforædling ved at lægge en polycoating på deres trykte emner. Det kan enten være etiketter eller paneler som kommer til at tage sig flottere ud eller at de faktisk også bliver mere funktionelle.”

Jørgen Clemmensen er direktør og produktionschef hos Danish Label Coating i Aalborg

”Vores formål med at deltage på Sign & Print er at åbne op for den kreative tankeproces omkring værdiforædling hos vores potentielle kunder ved at vise nogle af de løsninger, som vi kan tilbyde. Vi kan f.eks. fremhæve tekst med bogstaver med en bredde på ned til ca. 3 mm, eller vi kan gøre et betjeningspanel langt mere funktionelt ved at ”forhøje” de knapper som der skal trykkes på, så operatøren nærmest kan betjene panelet i mørke.”

”Et centralt punkt i vores proces drejer sig om overfladespænding, fordi vores proces kræver en vis overfladespænding (optimalt 36 dyn) på de emner som vi skal håndtere. Ellers kan det være vanskeligt at få polycoat til af flyde rigtigt. Og så skal emnerne være ikke absorberende, så vi kan desværre ikke forædle papir/karton-baserede emner, men mange former for film, plastic og metaller egner sig fortrinligt til vores polycoat proces.”

Du kan læse mere om DCL her:

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.