DLC viser kreativ værdiforædling til kreative kunder på Sign, Print & Pack

PUBLICERET: 16 June 2022
OPDATERET: 16 June
DLC lægger en polymer dome-coating på et ikke absorberende emne

Nøglen til en forøget indtjening ligger i en kreativ værdiforædling – noget som får ens produkt til at skille sig ud fra mængden. Det kan være trykning med specielle farver, metalliske farver og fuldflade eller partiel lakering. Det kan også være den proces som DLC (Danish Label Coating) tilbyder, nemlig at lægge en polycoatning på det i forvejen trykte emne.

Polycoatning, som også kan kaldes “doming” består i at lægge en polyurethan på et trykt emne så der skabes en forhøjet 3D “kuppel-effekt” på emnet.

Sign, Print & Pack har talt med Jørgen Clemmensen fra DLC, som fortæller:

“Vi har over årene skabt os vore egen lille eksklusive niche hvor vi tilbyder den grafiske branche muligheden for en kreativ værdiforædling ved at lægge en polycoating på deres trykte emner. Det kan enten være etiketter eller paneler som kommer til at tage sig flottere ud eller at de faktisk også bliver mere funktionelle.”

Jørgen Clemmensen er direktør og produktionschef hos Danish Label Coating i Aalborg

“Vores formål med at deltage på Sign & Print er at åbne op for den kreative tankeproces omkring værdiforædling hos vores potentielle kunder ved at vise nogle af de løsninger, som vi kan tilbyde. Vi kan f.eks. fremhæve tekst med bogstaver med en bredde på ned til ca. 3 mm, eller vi kan gøre et betjeningspanel langt mere funktionelt ved at “forhøje” de knapper som der skal trykkes på, så operatøren nærmest kan betjene panelet i mørke.”

“Et centralt punkt i vores proces drejer sig om overfladespænding, fordi vores proces kræver en vis overfladespænding (optimalt 36 dyn) på de emner som vi skal håndtere. Ellers kan det være vanskeligt at få polycoat til af flyde rigtigt. Og så skal emnerne være ikke absorberende, så vi kan desværre ikke forædle papir/karton-baserede emner, men mange former for film, plastic og metaller egner sig fortrinligt til vores polycoat proces.”

Du kan læse mere om DCL her:

 

 

Læs videre

Nanette Thomas skal løfte niveauet hos etiketbranchen

Med sin indtræden i FINATS bestyrelse, kommer danske Nanette Thomas til at sætte sit præg på organisationens udvikling og ikke mindst evnen til at dele deres akkumulerede viden.
nanette_01

Sidste chance for at deltage i Packnorth Awards

Om mindre end en uge slutter tilmeldingsfristen for årets Packnorth Award. Tøv ikke med at indsende bidrag til juryevaluering.
packnorth award

Faller bygger nyt trykkeri i Horsens

Faller Packaging har købt en 5.700 m2 stor grund på Erhvervsbyvej i Horsens.
august faller horsens

Hurtigere mere produktiv HP Indigo

Ny HP Indigo 200K vil give emballageindustrien et ekstra incitament til at skifte til digitalprint.
HP Indigo 200K

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6