PR Offset i Fredericia udvider med afdeling i København

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 22 March 2022
OPDATERET: 22 March

PR Offset i Fredericia, der tilbyder at løse opgaver inden for hele den grafiske palet, fra webløsninger og grafisk design til storformat og display, tryk og print, udskæring, forsendelse og logistik, har netop udvidet virksomheden, således at de nu også har kontor i København. Nærmere bestemt på Tonsbakken i Skovlunde.

Produktionen vil fortsat ligge i Fredericia, men der er ansat to nye medarbejdere, der skal betjene og servicere de sjællandske kunder.

Torben Madsen er hjemmevant på Tonsbakken. Han kommer fra en stilling hos Cool Gray, der sidste efterår flyttede sammen med Scandinavian Print Group i Vallensbæk. Tidligere har han også været ansat hos Rosendahl Schultz Grafisk.

Kurt Meling Pedersen er lige så hjemmevant på Tonsbakken. Han kommer ligeledes fra en ansæsttelse hos Cool Gray, hvor han har været, siden han solgte sin grafiske virksomhed Elite Tryk til Cool Gray tilbage i 2015.

Både Torben Madsen og Kurt Meling Pedersen er ansat som projektledere, og de ser frem til at hjælpe PR Offsets kunder på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01