Lasertryk-duoen er blevet splittet

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 November 2020
OPDATERET: 24 November

I Finanstidende den 20. november og på Facebook samme dag kunne man læse, at makkerparret bag Lasertryk.dk og Scandinavian PrintGroup ikke længere er en realitet. Anders Grønborg stopper som direktør i Lasertryk.dk og er heller ikke længere en del af direktionen i Scandinavian PrintGroup.

På Facebook skriver Anders Grønborg, at det har været en vild rejse, hvor han og Esben Mols Kabell er gået fra nul til +600 medarbejdere.

Tilbage i 2018 blev virksomheden solgt til tyske Die Druckerie. Anders Grønborg og Esben Mols Kabell fortsatte begge deres positioner og arbejde i virksomheden.

Anders Grønborg vil nu bruge mere tid på ILD.PIZZA, som han og Esben Mols Kabell begge startede for et par år siden og er medejere af. Her går det også stærkt. De åbner fem nye butikker over de kommende tre uger.

Men ud over ILD.PIZZA vil Anders Grønborg nok også arbejde med ejendomsinvestering og andre projekter, som han endnu dog ikke vil oplyse noget om.

Esben Mols Kabell fortsætter sit virke i Lasertryk.dk og Scandinavian PrintGroup, og han oplyser, at marketingchef Astrid Kjær van der Sterren har overtaget ansvaret for marketingopgaverne, som tidligere var Anders Grønborgs ansvarsområde.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01