Dansker indtræder som CEO for stor svensk koncern

PUBLICERET: 11 March 2019
OPDATERET: 11 March

Den svenske koncern OptiGroup har pr. 4. marts 2019 udnævnt danske Søren Gaardboe som CEO for koncernen. OptiGroup havde i 2017, 3.300 ansatte, over 90.000 kunder i 18 europæiske lande og en nettoomsætning på 1,5 mia. Euro. OptiGroup er er en førende europæisk business-to-business distributør inden for Facility, Safety & Food service Solutions, Industrial Solutions, Printing & Creative Solutions og Retail & Reseller Solutions.
Søren Gaardboes danske erhvervskarriere omfatter ledende stillinger inden for banksektoren, servicekoncernen ISS og som direktør for Papyrus A/S fra januar 2007. Siden hans indtrædelse i Papyrus-koncernen, har hans karriere taget fart. Som Senior Vice President for Papyrus i Norden, i Sydøsteuropa og i Benelux, har han haft en betydelig indflydelse på den styrkede udvikling i Papyrus-koncernen, der i 2017 blev omdøbt til OptiGroup.
Søren har senest været Chief Operating Officer i OptiGroup og en af de ledende kræfter i koncernens seneste opkøb og succesfulde integrationer af blandt andre danske Stadsing, svenske Procurator og Pac. Sørens baggrund og erhvervskarriere tilfører betydelige erfaringer til rollen som CEO for OptiGroup-koncernen.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01