Ricoh og Watkiss byder på ny inline efterbehandler

PUBLICERET: 18 February 2019
OPDATERET: 18 February

Engelske Watkiss har bygget en online samlehæfter med treskær til Ricohs flagskib ProC 9210. I tre år har Watkiss arbejdet at udvikle denne maskine, som er bygget til at holde til mindst to generationer af laserprintere. Så når printeren skal udskiftes efter fire-fem år, kan en ny printer forbindes til Watkiss samlehæfteren.

Ricoh valgte at lade Sign & Print Scandinavia være verdenspremiere for de nye inline-maskiner.

– Kunden kan nu vælge en lidt enklere og billigere maskine i form af en maskine fra Plockmatic (som ejer Watkiss) eller det dyrere alternativ fra Watkiss. Til gengæld få de en maskine, der er bygget til at vare i mange år, siger Matthew Fell fra Watkiss og Karl Elias fra Ricoh i Sverige.

Den nye samlehæfter fra Waytkiss er i stand til at producere A4 bredformat med firkantet ryg. Bredformatet i fuld A4 er meget efterspurgt hos kunderne. Der er dog kun to klammer i ryggen, så du ikke kan køre to liggende A5 over hinanden og derefter skære i midten.

Ricoh ProC 9210 kan også bruges til at fremstille dobbeltsidede plakater. Maksimumsformatet er 1030 x 320 mm, hvor papiret automatisk vendes i maskinen og printes på begge sider. Derudover er blækket godkendt af fødevarer.

– Faktisk gælder dette for alle maskiner i vores 71, 72, 91 og 92-serien. De er godkendt til brug som yderemballage til madvarer, fortæller Karl Elias.

PowerSquare 224 kan, ifølge Watkiss’ egen hjemmeside, kobles til en række forskellige printere fra de førende levererandører.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01