Nyhed fra Canon: Flatbedprintere med LED-hærdning.

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 February 2019
OPDATERET: 4 February

Der er hele seks forskellige modeller i den nye Océ Arizona 1300 flatbed-serie, der er målrettet virksomheder med et printbehov på op til 15.000 kvm årligt.

Tre af modellerne  GT – har mulighed for at arbejde med printarealer på 1,25 x 2,5 meter. Der er også 3 XT-modeller. De arbejder med et printareal på 2.5 x 3.08 meter.

Det er seks hurtige maskiner. De kan køre med hastigheder på til 52.8 kvm i timen. Netop med henblik på at maksimere driftstiden er Arizona 1300 modellerne de første Océ flatbedprintere, som leveres med LED-hærdning. Det giver brugerne mulighed for at printe direkte fra standby mode uden at skulle vente på, at UV-lamperne varmes op.

Arizona 1380 XT-model. Der er seks modeller i serien

Den nye serie introducerer endvidere Océ Arizona Xpert. En softwareløsning, som forenkler og automatiserer komplekse printjob, inklusive multi-layered og duplex applikationer, hvilket betyder, at printfilerne er klar på et øjeblik.

De nye modeller er også de første Canon flatbedprodukter, der rummer Océ Arizona Xpert. En softwareløsning, der gør det også lettere for kunderne at overvåge såvel forbrugsstoffer som printmængde.

LED hærdningsteknologien i Océ Arizona 1300 serien gør det muligt at arbejde med et bredere sortiment af printapplikationer på næsten enhver tænkelig form for såvel faste som fleksible medier, herunder krævende medier såsom canvas, træ, fliser eller glas. Det LED UV-blæk, der benyttes i de nye printermodeller, er UL GREENGUARD Gold certificeret, hvilket betyder, at print helt sikkert og uden nogen form for sundhedsfare kan benyttes indendørs, fx i skoler, hospitaler og i detailhandlen.

Canon er den første leverandør af flatbedprintere, der kan tilbyde såvel konventionel hærdning som LED hærdning. Det giver en god fleksibilitet for kunderne sammen med muligheden for at køre med fx Light Cyan (LC) Light Magenta (LM) og lak samt hvidt blæk.

Hans Dalmeijer fra Canon

– Vores flatbed kunder møder dagligt de samme to udfordringer – nemlig behovet for at kunne øge produktiviteten og behovet for at kunne øge deres indtjening ved at kunne tilbyde nye former for print. Med lanceringen af den nye Océ Arizona 1300 serie forbedrer vi helt klart muligheden for at opfylde disse behov i én og same printer. Gennem mere end 11 år har vores udviklingsafdeling været helt på forkant med kundernes ønsker om produktivitet, kvalitet, fleksibilitet, automatisering samt ikke mindst driftsøkonomi. Med denne nye serie beviser Canon, at der til stadighed er plads til og mulighed for at udvikle holistiske løsninger til et stadig mere krævende marked. Det gør vi blandt andet ved i videst mulige omfang at strømline alle aspekter af produktionen lige fra klargøring af printfiler til løbende drift og vedligehold. Vi glæder os til at levere de nye modeller, der er med til at understrege vores transformation fra en producent med kun et enkelt flatbedprodukt i 2007 til en leverandør af en hel portefølje af flatbedløsninger, siger Hans Dalmeijer produktchef hos Canon Danmark.

 

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01