Print & Medier - nu også i trykt udgave

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 November 2018
OPDATERET: 15 November

I forbindelse med branchemessen Sign, Print & Pack i Odense sidste år i september udgav vi et specielt messemagasin. Nu er vi så på gaden med endnu et magasin specielt målrettet hele skiltemarkedet og den grafiske branche.

Og vi fortsætter med udgivelse af Print & Medier i trykt udgave. Fra 1. januar sker det i samarbejde med Grakom. Deres magasin, Udkom, ophører i sin nuværende form, og Grakom vil fremover i stedet udgive et mindre medlemsmagasin.

Print & Medier vil derfor udkomme fire gange i løbet af 2019. Glæd dig, der bliver masser af spændende artikler for alle vores læsere af printogmedier.dk og tidligere Udkom.

Hvis du vil sikre dig fremover at modtage Print & Medier-magasinet, så klik her. Det er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.

Og du kan være helt rolig. Vi fortsætter med den ugentlige udgivelse af vores online-nyhedsbreve.

Vil du høre mere om hvordan du bliver sponsor for Print & Medier, så send en mail til ll@lykkeogwinslow.dk eller sw@lykkeogwinslow.dk, så sender vi medieplanerne for både vores onlinemedie og det trykte.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01