Macrodot udvider kapaciteten

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 August 2018
OPDATERET: 20 August

Macrodot har lagt en plan for at de skal vækste med 10-12 procent årligt de næste fem år.  Og allerede på nuværende tidspunkt har de behov for at forny og udvide printkapaciteten.

De arbejder med forskellige teknologier til forskellige opgaver. Fx benytter de UV-print til plader, og en Epson photoprinter med 10 farver, hvis der skal produceres kunstplakater og lignende.

Dag-til-dag produktion

De har også tre latexprintere fra HP. De benyttes blandt andet til folieprint, hvor teknologien betyder, at folierne kan lamineres direkte efter print. Det betyder, at Macrodot kan tilbyde produktion af folieopgaver fra dag til dag.

Det er de tre HP-printerne, der nu er blevet udskiftet til fire nye HP Latex 570. Så der er tale om både en udskiftning men også en kraftig udvidelse af printkapaciteten, som er nødvendig for at kunne følge med væksten.

Tre liters farvebeholdere

– Vi opnår en væsentlig større printkapacitet end tidligere, og vi opnår også en større effektivisering. De nye printere har nemlig tre liters farvebeholdere per farve. Det sparer tid ved farveskift, da de gamle kun har 775 ml beholdere, fortæller Sean Jäpelt Holm.

Danmarks mest solgte

De står på række i produktionen, de fire nye latexprintere

HP Latex 570-printeren er i øvrigt ifølge Antalis, der forhandler printeren, den mest solgte i Danmark i 2017.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand