FESPA bekræfter en positiv tendens for NIZE equipment

PUBLICERET: 11 June 2018
OPDATERET: 11 June

Det er snart en måned siden, at direktør Lars Nikolajsen og area sales manager Rasmus Boss fra NIZE equipment vendte hjem fra FESPA. Euforien har endnu ikke lagt sig og Lars Nikolajsen siger:
– Vi oplevede, at de besøgende var meget positive og glade for alt det, der nu var at se. De var investeringslystne. Det er tydeligt, at der er kommet gang i hjulene igen. Vi havde travlt hver dag hele ugen, og vi har fået endnu flere leads end vi fik på sidste FESPA.

swisQprint lancerede 3. generation af deres flatbed UV-printerserie som betyder endnu mere præcise print resultater, flere print muligheder, øget brugervenlighed og maksimal produktivitet med helt op til 370 m2 i timen. Hele fem printere i alt: Nyala 3, Impala 3 og Oryx 3 sammen med speed modellerne Nyala 3S og Impala 3S.

Udvidet roll to roll-option

swissQprint introducerede også en udvidet roll to roll-option som er en del af generation 3 modellerne. En ny spreading roller glatter materialet ud, inden det når printbordet og forhindrer folder og eventuelt printstop. Kulfiber børster på spredevalsen forhindrer statisk elektricitet fra materialet, hvilket muliggør præcis dråbeplacering. I kombination med LED-tørring øger den nye roll to roll-option muligheden for print på mange forskellige sarte og varmefølsomme materialer. Det nye printer system har også en anden nyhed: dual roll option til udskrivning af to ruller materiale parallelt, hvilket kan øge produktiviteten betydeligt.

Rasmus Boss fortæller, at de sidste års trend med ønsket om både høj kvalitet og høj hastighed blev imødekommet af swissQprints nye speed modeller, der opfylder begge dele. Nutidens trend med “grønnere” produktionsmetoder mærkedes tydeligt i den store interesse for LED printerne.
Det lykkedes NIZE equipment at lukke en handel på messen.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand