Canon udfordrer etiketmarkedet

PUBLICERET: 7 June 2018
OPDATERET: 7 June

Canon har besluttet at gå ind i det digitale etiketmarked. En UV-hærdende printer med Xaar printhoveder og en pris, der vil være 30 procent under konkurrenterne, var noget af det de lovede på pressekonferencen, hvor produktet blev lanceret.

Océ LabelStream 4000 er en rulle-til-rulle printer til industriel etiketproduktion. Den printer CMYK + hvid og fås i en række konfigurationer, der passer til forskellige behov inden for selvklæbende etiketter og fleksibel emballage. Den hvide printstation er placeret foran CMYK-enhederne, med to typer hvid til rådighed, med hver deres opacitet. To bredder er tilgængelige – 330 mm og 410 mm – og i to hastigheder på henholdsvis 48 m/min og 68 m/min. Dette svarer til en produktionskapacitet på 950-1.672 m2 i timen afhængigt af opløsning.

Océ LabelStream 4000 anvender de nyeste Xaar 2001 printhoveder med en opnåelig opløsning på 720 x 600 dpi. Den kan printe på en bred vifte af standard etiketter, herunder PP, PE, BOPP plus specielle udvalgte materialer.

Både en stand-alone og en hybrid-printer

Printeren kan konfigureres som en selvstændig digital presse, med in-line eftrebehandling eller som en hybrid platform. Hybrid platformen åbner for en række tilføjelser både før og efter selve printeren. Det kan fx være laminering, koldfoliering og flexo trykenheder. Canon ser muligheden for at blande ​​konventionel og digital teknologi som et værktøj til hurtigt og overkommeligt at etablere en produktion af selvklæbende etiketter i høj kvalitet.

Den er udviklet i samarbejde med specialister som Edale og FFEI fra etiketindustrien. Disse samarbejdsrelationer har givet Canon mulighed for at opnå en hurtig adgang til etiketmarkedet.

Canon vil have del i emballagemarkedet

LabelStream 4000 ses som en platform der ka hjælpe Canon med at etablere og opbygge en tilstedeværelse i forskellige emballagemarkeder. Det starter med etiketter og fleksibel emballage, og vil i fremtiden også omfatte karton og bølgepap.

Christian Unterberger, Chief Marketing Officer og Executive Vice President for produktionsprintprodukter (PPP) hos Océ Printing Systems siger: – Den nye Océ LabelStream 4000-serie er det næste skridt i at fremme vores markedsstrategi. Vi planlægger at vokse på emballagemarkedet så det i sidste ende spille en ledende rolle i vores portefølje.

Océ LabelStream 4000-serien forventes tilgængelig i Europa i slutningen af ​​2018.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand