Xeikon stopper Trillium-projektet

PUBLICERET: 24 October 2017
OPDATERET: 24 October

Xeikon har i en pressemeddelelse bekendtgjort, at de har lukket udviklingsprojektet ”Trillium Liquid Toner”, som har været kendt fra i hvert fald Drupa 2012 som koncept, og på Drupa i 2016 blev manifesteret med The Trillium One Press. Xeikons VP Patrick van Baelan sagde i starten af 2016 til Caryl Sherburne, senior editor på WhatTheyThink, at projektet sigtede på, at udvide markedet for Xeikon til at omfatte direct mail og katalogproduktion og på sigt også magasinmarkedet.

Drupa 2016 skulle have været den kommercielle lanceringen af produktet, men der har tilsyneladende været uoverkommelige forhindringer i den proces, der nu gør, at de stopper projektet. I stedet vil de fokusere ressourcerne der, hvor de kan skabe mest værdi for kunderne og udnytte deres kompetencer bedst.

Benoit Chatelard, president & CEO for Digital Solutions hos Flint Group.

Benoit Chatelard, president & CEO for Digital Solutions hos Flint Group, der ejer Xeikon, udtaler:
– Vi analyserer kontinuerligt vores portefølje og vi føler os sikre på, at vi kan opfylde vores kunders ønsker med tør-tonerteknologien og den nyligt introducerede Panther UV inkjet teknologi. Med tør-tonerteknologien vil vi fortsat fokusere på emballage- og dokumentmarkedet, såvel som specielle segmenter som sikkerhedstryk og interior-decoration.

Benoit Chatelard pointerer, at Xeikon har positioneret sig selv som teknologi-agnostikere (agnostiker er en der ikke tror på at man kan nå den fulde sandhed, typisk om gud), og at de derfor løbende må evaluere og revurdere, hvad der er bedst for kunderne.
– Markedets dynamik, men i særlig grad tekniske udfordringer med at udvikle Liquid Toner-teknologien, har ført os til denne hårde beslutning, og til at kommunikere den råt-for-usødet til markedet. Vores kerneforretning er stadig, at levere high-volume, high-quality og high-value businesstil vores kunder i det grafiske marked og markedet for sikkerhedstryk.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand