Ricoh er ny Impleo-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 September 2017
OPDATERET: 12 September

Ricoh Danmark, er blevet forhandler af Impleo produkter, og kan derfor nu tilbyde sine kunder at optimere forretningen med ImpleoWeb.

– Vi ser frem til at gå til markedet med denne spændende løsning, fortæller Jan Brændholt, Produktchef fra Ricoh og fortsætter. – ImpleoWeb er en stærk markedsportal til at styre dit brand, holde alle dine tryksager, dokumenter og formularer tilgængelige for dine forhandlere, afdelinger, datterselskaber, sælgere i marken etc. Portalen er tilgængelig for bestillinger og tilpasning, hele døgnet – hele året! ImpleoWeb er et Web-to-print produkt men også rigtig meget mere, nemlig en Web-to-Anything løsning.

ImpleoWeb henvender sig både til brand-virksomheden og til trykkeriet, der vil tilbyde at håndtere dette for sine kunder, og gøre deres unikke portaler tilgængelig for bestillinger 24/7. Løsningen kan håndtere alt fra tryksager, uploads af filer til tryk over mailsignaturer, formularer, webcovers, til statiske elementer som for eksempel løbetøj og krus.

Impleo er en af de markedsledende på detnordiske marked, hvor de har over 100 installationer af Web-to-Anything portalen.

Ricoh viser ImpleoWeb sammen med distributøren X&CO på årets Sign, Print og Pack messe i Odense i næste uge den 20.-21. september samt på Digitaliseringsmessen den 28. september også i Odense.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01