UV LED-print i A2 størrelse

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 September 2017
OPDATERET: 6 September

Valuejet 626UF – en UV og LED baseret A2 flatbedprinter med seks farver (CMYK + Hvid + lak) er udviklet specielt til print direkte på objekter. Storebroderen til VJ-426 UF A3 har et printbord på 594 x 483 mm, og den kan printe på objekter op til 150 millimeter i tykkelse. Den printer på alt fra eksempelvis emballage prototyper, til små elementer, skilte og mindre reklameartikler som goldbolde, Iphone covers, navneskilte m.m. Karakteristisk for printeren er, at den printer med en opløsning på op til 1440×1440 dpi.

UV lamperne har lang levetid, afgiver mindre varme, har mindre energiforbrug, og så er det muligt at printe på varmefølsomme materialer. UV lampernes placering gør, at det er muligt at printe på glas og spejle – der er ingen genskin. Printeren har integreret vacuum bord, automatisk måling af medietykkelse og bordhøjde, og så har det en ny feature i form af et software til nemt at printe op til 15 lag.

Printeren kan ses på Sign, Print & Pack i Odense Congress Center den 20. – 21 september hos NIZE equipment på stand 4535. Her printer den Iphone covers med fleksibel blæk, som er strækbart om til 180 procent.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand