Kodak beholder inkjet-divisionen

PUBLICERET: 25 April 2017
OPDATERET: 25 April

I marts 2016 meddelte Kodak, at de ville sælge inkjet-divisionen, som blandt andet består af deres Prosper-inkjetprintere og UltraStream-teknologi. Efter godt og vel et års arbejde med at finde en egnet køber meddeler Kodak nu, at de beholder divisionen.

Jeff Clarke, CEO i Kodak forklarer:
– Det er en pragmatisk beslutning der tages på baggrund af de forbedringer vi har set i markedet og de tilbud vi har fået. Prosper solgte godt i 2016 med en vækst på 40% og vi forventer at hele inkjet-divisionen vil komme med et positivt resultat i 2017, som også inkluderer salget af vores nye satsning UltraStream.

Kodak er i fuld gang med udviklingen af deres nye UltraStream-printhoveder, som er blandt markedets hurtigste med en hastighed på op til 150 meter/min. Printhovederne kan konfigureres i bredder helt op til 2,5 meter.
I samarbejde med forskellige partnere er de i færd med at udvikle maskiner til forskellige applikationer. Blandt partnerne finder man: Fuji Kikai, GOSS Kina, Matti, Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery (MHI-PPM) og Uteco.

Kodak udnævner Randy Vandagriff som præsident for Enterprise Inkjet Systems Division. Randy Vandagriff har siden 2004 været en væsentlig deltager i udviklingen Kodak’s UltraStream-teknologi og i udviklingen af forretningskoncepterne.
Randy Vandagriff afløser Philip Cullimore som forlader Kodak, ifølge pressemeddelelsen for at tage et sabbatår.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01