Varde Skilte – hvem er de?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 March 2017
OPDATERET: 30 March

Det er en 30 år gammel virksomhed beliggende i Vestjylland. Indtil 2006 var de lokal skiltevirksomhed, men siden har virksomheden udelukkende fungeret som underleverandør til Skilte- & Reklamebranchen.

– Som CE-certificeret leverandør er vore konstruktioner godkendt iht. DS/EN 1090.
Det betyder bl.a. at du som detailleverandør altid har mulighed for at rekvirere dokumentation tilhørende specifikke skiltekonstruktioner. Dette er lovkrav. Og det er altid leverandørens ansvar, at overholde gældende lovgivning, fortæller de hos Varde Skilte.

Kompetencerne hos Varde Skilte dækker konstruktionstegning, AutoCAD, statik og beregning, Fabrikation af skiltekonstruktioner, stål og aluminium, lyskilder og beklædning af konstruktioner, vejledning i forbindelse med montage samt CE-Certificeret iht. DS/EN 1090

Virksomheden har et bredt produktsortiment, og vi kan blandt andet nævne: alubakker og montageløsninge, udhængsskilte og galgeskilte, vægpyloner og lyskasser, skiltepyloner og standerskilte og 3D bogstaver med/uden lys.

Varde Skilte er en af de mange udstillere, du kan møde på årets Sign & Print i OCC den 20-21 september. Læs mere på facbook-siden Sign & Print eller her, hvor du også kan bestille din gratis adgangsbillet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01