Alexander og Chris tog førstepladserne ved DM i Skills

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 31 January 2017
OPDATERET: 31 January

I sidste uge blev der afholdt DM i Skills i Gigantium i Aalborg. Det var nogle spændende dage, hvor de mange forskellige elever viste alt det bedste, de havde lært.

I den grafiske branche konkurreres der om DM som grafisk tekniker og mediegrafiker. Begge uddannelsesgrupper arbejdede på den grafiske stand, der emmede af liv – også fra besøgende. Standens design var udviklet af mediegrafikerelev Nuunu Bergmann og Mark Jakobsen fra Praktikcentret TechCollege i Aalborg.

Det blev Chris Borch Lind fra reklamebureauet Opening i Vejle, der i lørdags kunne tage prisen som Danmarksmester i Skills for mediegrafikere. Hansenberg har stået for den teoretiske del af uddannelsen.

Danmarksmester inden for grafisk teknikeruddannelsen, som nu kun finder sted fra TechCollege i Aalborg blev vundet af Alexander Agle Christensen, Johnsen Graphic Solutions.

Stort tillykke til både danmarksmestrene og deres virksomheder.

På billedet af vinderne, vi har modtaget fra TechCollege i Aalborg ses også nummer to, Signe R. Kappel, Schur Pack Denmark og nummer tre, Helene Flensborg Glundholt fra Bording Link.Det er Alexander i midten.

 

De ønskes også et stort tillykke.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand