Ricoh Danmark først med installation af EFI storformat i Europa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 December 2016
OPDATERET: 8 December

Ricoh Europe indgik i sommers et samarbejde med EFI om at forhandle deres produktportefølje af wide format printere. EFI H1625 blev fremvist for første gang på Ricohs stand under Drupa 2016.

Og nu er den første installation i Europa en realitet. Det blev til en dansk kunde.

Print på en højglansflise
Print på en højglansflise

Printeren håndterer CMYK + to channel hvid blæk og er i stand til at printe på genstande med en bredde på op til 1.6 meter og med en tykkelse på 4,5 cm. Så hvis der er nogen, der går og drømmer om at give døren ind til børneværelset et helt unikt udseende, der fortæller om værelsets beboer, fx med et fodbold-ikon i størrelsesforholdet 1:1 eller en mosaik af fotos igennem barnets opvækst, er dette nu muligt. Print på golfbolde, badeværelsesfliser, bøger og vandflasker er muligt – ja umiddelbart er det kun fantasien, der bliver begrænsningen med dette produkt.

Der kan også printes på medier fra rulle til rulle – og dermed er selvdesignet tapet også en mulighed fortæller Product & Business Manager Jan Brændholt fra Ricoh Danmark.

– Vi netop installeret en EFI H1625 LED på vores CEC – Customer Experience Center i Telford (UK), og her har specialisterne genopfundet deres indre legebarn. De forsøger i øjeblikket at teste produktet på en lang række fantasifulde medier og genstande. I skal være velkomne til at kontakte PP- teamet hos Ricoh Danmark på pp@ricoh.dk for mere information, slutter Jan Brændholt.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01